Екс-дружина Сталлоне про материнство в 54 роки: Це довго, складно і дорого

26 липня 2018, 13:13

Данська акторка Брігітта Нільсен, котра в 54 роки народила свою п'яту дитину, донечку Фріду, хоче, щоби жінки усвідомлювали: стати мамою в такому віці - складно і дорого. Але можливо.

Своїм досвідом екс-дружина Сильвестра Сталлоне поділилася з People.

Зі слів Брігітти, її шлях до вдалого екстракорпорального запліднення зайняв 10 років. У 40, щойно вони з п'ятим чоловком, продюсером Маттіа Дессі почали планувати спільне майбутнє, актриса заморозила свої яйцеклітини.

"Якщо ви не бажаєте використовувати донорські, то маєте зберегти ваші яйцеклітини в підходящому віці, щоби була можливість (ними скористатися). У 42 я би навіть уже не пробувала", - попередила Нільсен.

За оцінками лікарів, шанси на успіх Брігітта мала дуже невисокі. Не було жодних гарантій.

"Це велике розчарування. Коли робиш ЕКЗ, у 80% це не спрацьовує. Тобі дзвонять: "Результат негативний." Це очікування. Це довга. Довга, довга подорож", - поділилася жінка.

"Іще одна річ - це дорого. Вчинити так, як я - це не дається легко чи дешево. Хочу, щоби люди це знали", - наголосила 55-річна Брігітта.

Як пожартувала акторка, вона за всі ці роки стільки взнала про ЕКЗ, що могла би тепер працювати в клініці. Її головна порада жінкам, чиєю мрією є стати мамами - "ніколи не здавайтеся".

 Своє 55-річчя Брігітта відзначила вже в якості матусі п'ятьох

"Деякі жінки думають: "Боже мій, я надто стара." Що ж, я можу зрозуміти, коли люди кажуть: "Як вона на таке наважилася?" Але скільки чоловіків уперше стають батьками в 60-70 років і взагалі не сумніваються?", - зазначила Нільсен.

"Чи розумію я дещо скептичне ставлення людей? Так, розумію. А ще глибоко поважаю той факт, що не всім це подобається, і не всі з цим згодні, але це - моє життя", - додала вона.

Тепер, коли в них із Маттіа є крихітна Фріда - для чоловіка вона є первістком - подружжя дуже щасливе. Нещодавно вони відзначили 12-ту річницю подружнього життя.

Нагадаємо, Брігітта не приховує, що страждала на алкогольну залежність, але подолала її.

Фото з Instagram People та Нільсен 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів