Маліков нарешті показав обличчя маленького сина. ФОТО

26 липня 2018, 17:45

Російський співак Дмитро Маліков нарешті показав публіці обличчя свого 6-місячного сина Марка, якого йому народила сурогатна мати.

Щоправда, сенсаційній "презентації" малюка в соцмережі передував скандал. Тож складається враження, що за допомогою нащадка Маліков вирішив перекрити один гучний інфопривід іншим.

У Twitter днями співака з'явився "жарт". "Лента.ру" зазначає, що ішлося в ньому про те, що запорукою успіху в шоубізнесі є "п*дрільство" та "єврейство", а краще - і те, і інше.

Марк Дмитрович Маліков та його татусь-дотепник

Підписники 48-річного Дмитра дотепу, образливого для євреїв та представників ЛГБТ не оцінили. У коментарях артист (або людина, що веде його блог) намагався виправдатися, мовляв, це комплімент. Згодом твіт було видалено, а співак від нього взагалі відхрестився.


"Учора в моєму твіттері дурня, яка незрозуміло, як з'явилася й ким була написана, сколихнула інтернет-простір. Що це було, я не розумію, але це вискочило на моїй сторінці... Люди, живіть справжнім, не ілюзорним! Усіх люблю! Пробачте, якщо комусь мимоволі завдав неприємних емоцій", - написав Маліков, запостивши фото себе з сином.

Маленького сина Дмитро раніше коротенько показував у одному зі своїх кліпів. Артист виховує дитину разом із 55-річною дружиною Оленою. В подружжя також є спільна 18-річна дочка Стефанія.

Фото з Twitter Малікова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів