Депп розповів, як його била екс-дружина

1 серпня 2018, 11:11

Американський актор Джонні Депп, котрий із гучним скандалом торік розлучився з актрисою Амбер Хьорд, вирішив через суд відновити свою репутацію.

Кінозірка подав до суду на видання, The Sun, яке виставило його "чоловіком, що лупцює дружин". У документах він зазначив, що це Хьорд його била.

Про це пише The Mirror.

Зі слів 55-річного Деппа, якось молода дружина знавісніла через те, що він надто пізно вернувся з дня народження. У заяві підкреслюється, що позивач не був п'яний чи під дією наркотиків та ліг собі в ліжко.


"Пані Хьорд, яка пила, стала агресивна і почала чинити насильство... ударила його двічі в обличчя", - говориться в документі.

Депп і Хьорд фактично були одружені лише 15 місяців, але встигли багато

Натомість актор не став давати дружині здачі, він схопив її за руки, щоби вона його не била, відштовхнув від себе та пішов.

Десь через місяць між зірками сталася ще одна сварка, в ході якої, як стверджує Амбер, чоловік жбурнув їй телефоном в обличчя. Нагадаємо, своє фото з синцями та саднами Хьорд тоді пред'явила пресі та поліції, заявивши, що стала жертвою сімейного насильства.

Одначе в позові Деппа наводяться свідчення охоронців, що прибігли на галас. Вони повідомили, що актор знаходився на відстані кількох метрів від Хьорд, але вона в цей час волала у телефон: "Перестань бити мене, Джонні".

Нагадаємо, крім охоронців Деппа, жодних тілесних ушкоджень у Хьорд того вечора не помітили поліцейські, які приїжджали до пентхауса зірок, і п’ятеро консьєржів. Проте актриса стояла на своєму, а ще її сильним козирем став відеозапис п'яного бешкету Деппа.

Як відомо, актори зрештою зійшлися на тім, що Джонні виплачує Хьорд компенсацію в розмірі 7 мільйонів доларів. Вона ж пообіцяла віддати всі гроші на доброчинність, зокрема організації, що помагає жертвам сімейного насильства.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів