Аністон дала перше інтерв'ю після розлучення: Моє серце не розбите

2 серпня 2018, 10:20

Американська акторка Дженніфер Аністон, котра кілька місяців тому оголосила про розлучення з чоловіком, Джастіном Теру, запевнила, що вона не нещасна, не покинута, не зневажена і її серце не розбите, як змальовують у ЗМІ.

49-річна зірка вважає проявом сексизму те, що, коли у Голлівуді розпадається пара, із двох людей саме жінці відводиться ця принизлива роль.

Про це Джен заявила у інтерв'ю InStyle.

"Хибні уявлення про мене: "Джен не може втримати чоловіка", "Джен відмовляється заводити дитину, бо вона егоїстка, віддана своїй кар'єрі". Чи те, що я сумна, і в мене розбите серце. По-перше, з усією повагою, моє серце не розбите. По-друге, це необачні припущення. Ніхто не знає, що відбувається за зачиненими дверима. Ніхто не бере до уваги, наскільки болісним це може бути для мого партнера і для мене. Вони не знають, через що я проходжу, в медичному чи емоційному сенсі. На жінок тиснуть, щоби вони ставали матерями, а як ні, то вони - зіпсований товар. Може, моя мета на цій планеті - не розмноження. Може, я маю здійснити щось інше", - поділилася актриса.


"Мені дісталася добряча порція сексизму в медіа. Жінкам перемивають кістки та нацьковують одна на одну, відштовхуючись від їхньої зовнішності, одягу та інших поверхневих речей. Коли в Голлівуді розпадається пара, то зневажатимуть жінку. Це жінку покинули сумною та самотньою. Це її поразка. До біса це. Коли ви востаннє читали про розлученого чоловіка без дітей, про якого говорили би як про стару діву?", - поставила риторичне питання Дженніфер.

Як розповіла Аністон, торік вона відкрила для себе бокс. Це для неї і тренування, і можливість вивільнити негативні емоції.

"Бокс - це прекрасний спосіб випустити назовні агресію. Ти подумки випускаєш із себе все те лайно, яке упродовж дня потрапило тобі в очі та вуха, і бувають маленькі миті фантазій, коли ти уявляєш, кого насправді лупцюєш", - зізналася Джен.

До слова, Аністон не виключає, що продовженню "Друзів" таки судилося бути, адже багато серіалів сьогодні отримують друге життя. Зі слів актриси, МеттЛеБлан наразі про це не хоче й чути, але, може, їм із Кортні Кокс та Лізою Кудроу вдасться його вмовити.

"Або ми просто не якийсь час зачекаємо, і тоді ми з Лізою й Кортні зможемо зняти перезавантаження "Золотих дівчат" та проведемо наші останні роки разом, на плетених меблях", - пожартувала вона.

Нагадаємо, після того, як стало відомо про розлучення Аністон і Теру, Дженніфер неодноразово закидали відновлення стосунків із Бредом Піттом. Нещодавно їх навіть "одружили".

Фото з Instagram InStyle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів