Теру заради грошей шантажує Аністон собаками?

23 травня 2018, 17:54

Подейкують, шлюборозлучний процес акторів Дженніфер Аністон і Джастіна Теру зайшов у глухий кут. Подружжя ніяк не може поділити собак: метиса білої швейцарської вівчарки, метиса пітбуля, терєра та ще одного пітбуля.

Ні 49-річна Джен, ні 46-річний Джастін не бажають поступатися. Джерела ж кажуть, що насправді актор використовує чотирилапих, щоби віджати в заможної екс-дружини побільше грошенят.

Про це повідомляє Radar Online.

 Аністон доведеться воювати в суді за "опіку" над собаками?

Серед причин, чому розпався шлюб Аністон і Теру, називають невірність актора, а ще те, що в пари так і не вийшло завести дітей.

"Джен було боляче, коли вона почула, що він звинувачує її в тому, що вони не створили родину. Нині вони у такій фазі, коли зроблять будь-що, або завдати болю одне одному", - зазначило джерело.

"Багато хто з нас вважає, що Джастін використовує собак як заручників - так само, як деякі пари чинять із дітьми - щоби вичавити більше грошей на етапі укладання угоди про розлучення. Вона нізащо не дозволить йому запустити руку в її гроші - або забрати її песиків!", - запевнив інформатор.

Нагадаємо, подейкують, Теру закрутив роман зі співачкою Селеною Гомес. І Дженніфер це буде дуже непросто прийняти, адже вона багато років вважала ту подругою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів