Бейонсе розказала про своє "мамське пузце", прийняття себе і виховання дітей

7 серпня 2018, 10:59

Американська співачка Бейонсе пояснила, що для своєї появи на обкладинці вересневого номеру Vogue вона навмисне вирішила відмовитися від перук, нарощеного волосся тощо і знімалася з мінімумом макіяжу. Її мета - показати читачам, як треба цінувати красу своєї справжньої зовнішності, свого тіла.

Сама Бей навчилася цього лише нещодавно, коли пройшла дуже непросте фізичне випробування вагітністю двійнятами та екстреним кесаревим розтином.

Вона поділилася дуже особистим досвідом із журналом Vogue.

Розповідь Бейонсе про особисте опублікував журнал Vogue

"Після народження моєї першої дитини я вірила в те, що диктувало суспільство щодо того, як має виглядати моє тіло. Я тиснула на себе, щоби скинути всю вагу, набрану за вагітність, упродовж трьох місяців, і призначила невеликий гастрольний тур, щоби точно це здійснити. Озираючись назад, я розумію, що то було божевілля. Коли я виступала з шоу Revel в Атлантик-Сіті в 2012-му, я все ще годувала грудьми", - пригадала Бейонсе.


Зі слів артистки, з двійнятами все вже було інакше.

"У той день, коли я народила Румі та Сера, я важила 218 фунтів (99 кілограмів). Я була набрякла від гестозу, понад місяць у мене був постільний режим. Моє здоров'я та здоров'я моїх дітей було в небезпеці, тож мені зробили екстрений кесарів розтин. Багато тижнів ми провели в відділенні реанімації новонароджених", - поділилася зірка.

Бейонсе дуже пишається своїм чоловіком, Jay-Z, який у цей складний період був "солдатом" і надійною підтримкою для неї. Артистка спостерігала "за його еволюцією як чоловіка, як найкращого друга, як батька".

Сама Бей лише за кілька місяців змогла вийти з "режиму виживання". Після складної операції вона потребувала часу на одужання та відновлення.

Бей робили екстрений кесарів розтин, бо здоров'я її та двійнят було в небезпеці

"Упродовж мого відновлення я давала собі любов і турботу, я прийняла те, що стала пишніша. Я прийняла те, яким хотіло бути моє тіло. Через шість місяців я почала готуватися до Coachella. Я тимчасово стала веганом, відмовилася від кави, алкоголю та всіх фруктових напоїв. Але я була терпляча до себе і тішилася зі своїх пишніших форм. І мої діти та чоловік теж", - зазначила зірка.

Бейонсе не приховує, що донині її руки, плечі, груди та стегна лишають повнішими, ніж колись. І в неї є "мамське пузце", якого вона не поспішає позбуватися. Але коли буде готова працювати над кубиками пресу, то вже "рватиме дупу", доки їх не отримає.

Артистка зізналася, що на початку її кар'єри її попереджали: їй складно буде пробитися на обкладинки журналів, бо "чорні погано продаються". Бейонсе рада, що цей міф зруйновано, і на обкладинці Vogue вона, темношкіра жінка, знята темношкірим фотографом.

Бей сподівається, що своїм прикладом вона відкриває двері для наступного покоління талановитих жінок, так само, як для неї їх колись відкрили Ерта Кітт, Арета Франклін, Дайана Росс, Вітні Х'юстон, Тіна Тернер та інші.

Колись Бейонсе мало не повірила в те, що темношкірим жінкам варто пробитися на обкладинки

Співачка хоче, щоби її доньки та син росли впевненими в тім, що можуть бути тими, ким самі забажають, а не тим, ким казатиме їм бути суспільство чи Інтернет.

"Мені, як матері двох дівчат, важливо, щоби вони себе бачили - у книгах, фільмах, на подіумах. Важливо, щоби бачили себе керівниками компаній, босами, щоби знали, що можуть самі писати сценарій свого життя - що можуть висловлювати свою думку і не мають стелі над собою", - поділилася Бей.

Її дівчата, Блю Айві та Румі "не мусять бути політкоректними, якщо вони щирі, емпатичні, поважають інших та співчувають". Вони мають право сповідувати будь-яку релігію та закохуватися в будь-кого.

"Того ж самого я хочу для мого сина. Хочу, щоби він знав, що може бути сильним і хоробрим, але водночас чутливим та добрим. Хочу, щоби в мого сина був високий емоційний IQ, з яким він буде вільний бути турботливим, правдивим і чесним. Це все, що жінка хоче бачити в чоловікові, а ми досі не навчаємо цього наших хлопчиків", - написала артистка.

Як відомо, для глянцю Бейонсе позувала босонога та з прикрашеними квітами й листям косами. Саме зірка наполягла, щоби знімав її 23-річний темношкірий фотограф.

Фото з Instagram Vogue і Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів