Аліментник Пітт: Джолі заявила, що актор не дає грошей на шістьох нащадків

8 серпня 2018, 09:30

Шлюборозлучний процес колись зразкової голлівудської пари, Бреда Пітта та Анджеліни Джолі триває уже близько двох років, і кінця-краю йому не видно.

Актриса заявила, що за весь цей час її екс не платив жодних "істотних" грошей на утримання їхніх шістьох дітей. Відтак Енджі хоче, щоби аліменти стягнув із Бреда суд.

Про це повідомляють NBC News.

"У нього (Пітта) є обов'язок платити гроші на утримання дітей. Від розставання та донині він не платить жодних істотних сум на утримання дітей", - зазначила адвокат Джолі в записці до Вищого суду Лос-Анджелеса.


У документі підкреслюється, що між акторами існували певні "неформальні домовленості" щодо розміру виплат. Але оскільки Пітт не дотримувався їх регулярно, Джолі проситиме суд про призначення аліментів і за період, що минув. Конкретна сума, котру хотіла би отримувати багатодітна зіркова мати, поки не називається.

Джолі заявила, що Пітт не платить аліменти

У Пітта цього поки що не коментують, але джерело, наближене до актора, запевнило, що він виконує всі свої обов'язки по відношенню до дітей.

Зі слів інформатора видання People, Бред добровільно вже заплатив Анджеліні на дітей мільйони доларів, стільки, скільки не призначив би жоден суд.

Як висловилася речниця Джолі, мета цього кроку акторки - "сприяти завершенню цього шлюбу в такий спосіб, який дав би їм обом змогу перейти на наступну стадію їхнього життя і дозволив їй та Бреду знову стати відданими батьками своїм спільним дітям".

Як відомо, в екс-подружжя є шестеро спільних дітей віком від 9 до 16 років. Право переважної опіки над ними наразі має Анджеліна. Проте нещодавно суд попередив кінозірку, що це може змінитися, якщо вона продовжить перешкоджати спілкуванню синів і доньок із батьком.

Нагадаємо, Джолі подала на розлучення з Піттом восени 2016-го року. Акторові закидали агресію по відношенню дітей та зловживання алкоголем і травичкою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів