Чехова викрила чоловіків-споживачів і паразитів, що не хочуть балувати своїх "корів"

7 вересня 2018, 13:20

Російська телеведуча Анфіса Чехова вирішила навчити жінок, як потрібно цінувати себе, а чоловіків - присоромити за те, що лінуються плекати своїх коханих.

Про те, хто такі "споживачі", та чи можна їх перевиховати, вона написала розлогий пост у своєму Instagram.

"Деякі люди вважають нас ідеальними, милими, найкращими та пречудовими лише тоді, коли ми дозволяємо їм нас споживати. Та варто нам почати відстоювати свої права чи просити щось взамін за свої послуги, осаджувати чи відмовляти - ми одразу стаємо для них поганими. Такі люди звуться - Споживачі", - поділилася Анфіса.

Анфіса вирішила поговорити про споживачів та паразитів

"Такий чоловік вважає, що жінка повинна бути господинею на кухні, повією в ліжку та королевою в вітальні. При цьому сама заробляти собі на життя, не просити подарунків та уваги, не влаштовувати скандалів, бути зручною, як розкладний диван, завжди готовою до сексу, причому без усяких прелюдій, не мати проблем та поганого настрою, в жодному разі не бути капризною, не потребувати мінімальної підтримки, не висловлювати негативних емоцій, не хворіти, не гладшати, не старіти, бути щасливою від перебування в його системі цінностей на якомусь середньому місці, після друзів, роботи, мами, полювання-риболовлі-футбола-серфінга-автомобіля, колишньої дівчини чи собаки", - написала 40-річна телезірка.


На думку Чехової, такий чоловік прагне абсолютної уваги жінки, але йому по цимбалах її потреби. Він зраджує, але вимагає вірності. Кохає, але не забуває використовувати кохану в своїх цілях.

У коментарях спалахнув цілком очікуваний "холівар"

"І все це не тому, що він мудак, ні, він може бути наймилішою людиною, просто батьки, колишні дівчата, оточення, життя не навчили його бути в партнерстві! Ділитися, розуміти, захищати, піклуватися, дослухатися, обмінюватися, дорожити", - наголосила Анфіса.

Такий чоловік, вважає вона, відчуває любов "як вим'я дійної корови", що має постійно напувати його молоком.

"А от те, що вим'я належить корові, котру треба вигулювати соковитими альпійськими луками, мити, лікувати, піклуватися, музику вмикати і під неї ніжнесенько доїти, любити і гладити, врешті-решт, і тоді корова з радістю заллє тебе молоком... цього він не знає і абсолютно щиро не розуміє!", - завершила сільськогосподарську метафору Чехова.

Чехова порівняла жінок із коровами

Як підкреслила Анфіса, в тому, що чоловік став споживачем, нема його провини, але є його вибір. І чи продовжувати годувати його, чи вчитися взаємному енергообміну - вирішує жінка.

"Іноді можна пояснити своєму коханому споживачеві, що така модель відносин тебе не влаштовує, і, крок за кроком, разом виправляти ситуацію. А в деяких випадках лише "часник", "полин" і цур мене, цур, геть, мерзотний паразите", - констатувала зірка.

Чехова впевнена: лише в рівноцінних відносинах, де партнери чують потреби одне одного, і де вони задоволені, можна знайти справжнє щастя.

Нагадаємо, рік тому сама Анфіса оголосила про розлучення зі своїм грузинським чоловіком Гурамом Баблішвілі, від якого має сина. Зірка впевнена, що "таке золото, як вона" довго саме не залишиться, і відкрита для нових стосунків.

Фото з Instagram Чехової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів