Екс-дружина Сталлоне щаслива, що народила в 54, і хоче стати моделлю

10 вересня 2018, 13:54

55-річна данська акторка Брігітта Нільсен, котра кілька місяців тому стала мамою вп'яте, подумує повернутися в модельний бізнес. Маючи на руках 2-місячну донечку Фріду, кінодіва відчуває "щасливу втому".

Але колишню дружину Сильвестра Сталлоне засмучують подвійні стандарти, що досі існують у суспільстві. Адже її ровесників-чоловіків, які заводять дітей, ніхто не засуджує.

Про це Нільсен говорила в програмі Good Morning Britain, пише The Daily Mail.

Брігітта народила доньку в 54

"Це таки подвійні стандарти, бо коли чоловіки в 60, 70, 80 та навіть 90 років заводять дітей, ніхто не робить круглі очі. Я, мабуть, найстарша мати в Америці, і люди кажуть, може, через 20 років мене не буде серед живих, чи це відповідально по відношенню до цієї маленької дівчинки", - обурилася Брігітта.


Це актриса десь через місяць після пологів

Сама ж Нільсен не лише не збирається найближчим часом умирати, вона хоче знову стати моделлю, про що написала в своєму Instagram, звернувшись до представників агенцій, що її читають. Але її материнство все одно викликає в людей таку реакцію, яку ніколи не викликає пізнє батьківство чоловіків.

55-річна Нільсен подумує про те, щоби знову стати моделлю

"Чоловікам це ніколи не загрожує, що би вони не робили - не загрожує. Вони можуть заводити дітей, можуть змінювати дружини бозна скільки разів. А якщо ти - Брігітта нільсен, ти кілька разів була заміжня, маєш кілька дітей, припускалася помилок - на тебе накинуться всі. Якщо ти чоловік - нічого такого ніколи не буде", - підкреслила вона.

Зі слів актриси, її вік і те, що вона має чотирьох синів 23-34 років, дали їй перевагу: вона знала, до чого треба бути готовою.

Брігітту засмучують подвійні стандарти

"Я втомлена, але я би назвала це щасливою втомою, це дає тобі таку внутрішню енергію, це так фантастично, я дуже горда", - поділилася Нільсен.

Як відомо, нинішньому чоловікові Брігітти, Маттіа Дессі 39 років. Це її п'ятий офіційний шлюб.

Нагадаємо, Нільсен радить жінкам заздалегідь заморожувати яйцеклітини, щоби мати змогу, як вона, зробити екстракорпоральне запліднення в старшому віці.

Фото з Instagram Нільсен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів