Енріке запалить на НСК "Олімпійський"

11 вересня 2018, 17:00

Всього за 800 гривень можна потрапити і до фан-зони, і на місця на трибунах НСК "Олімпійський" київського концерту Іглесіаса. Але перевагу отримають ті глядачі, хто найшвидше придбає свій сертифікат у мережі магазинів АТБ.

Столичний концерт зірки латиноамериканської музики Енріке Іглесіаса, судячи з усього, стане головною музичною подією поточної осені.

Приїзд співака в Україну в рамках його світового турне вже викликав чималий резонанс, завдяки оригінальному формату продажу квитків на шоу.

Раніше такий формат не використовувався ні в одній країні: купити їх можна в продовольчих магазинах.

Ініціатор проекту - торговельна мережа "АТБ" - підтверджує, що з кожним днем квитків залишається все менше. Не дивно, що багато українських зірок поспішили придбати їх.


З публікацій в соціальних мережах вже зрозуміло, що на концерт підуть і відомі спортсмени, і улюблені телеведучі, і вітчизняні музиканти. Не виключено, що до їх персон буде прикуто не менше уваги, ніж до того, що буде відбуватися на сцені.

На стадіоні глядачі можуть сидіти поруч з Володимиром Кличком, Андрієм Шевченком, Іриною Білик та іншими селебріті.

Особливо пощастить тим українцям, які виявляться біля зірок телеканалу СТБ: чарівної Надії Матвєєвої або імпозантного Ектора Хіменес-Браво.

Причому ця можливість зовсім не ілюзорна. Система придбання квитків організована таким чином, що по одній і тій же ціні можна потрапити і в фан-сектор, і на VIP-місця глядацьких трибун (головне, зробити це якомога швидше, поки кращі варіанти ще не розібрали більш активні покупці "АТБ").

Шоу Енріке Іглесіаса обіцяє стати грандіозним і незвичайним відразу з кількох причин, адже концертів подібного формату в Україні ще не було.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів