Вагітна вп'яте зірка "Нічної варти" вперше розказала про батька майбутнього малюка

21 вересня 2018, 12:38

Російська актриса Марія Порошина вирішила нарешті прокоментувати чутки навколо своєї вагітності. 44-річна зірка "Нічної варти" справді чекає на п'яту дитину, і це буде хлопчик. А от інформацію про те, що батьком малюка є її одружений колега Ярослав Бойко, вона спростувала

Про це Марія написала в Instagram.

"Такий неочікуваний шквал пошлувато-критичних, скептичних та іронічних припущень навколо моєї вагітності спонукає мене оприлюднити очевидну річ, я чекаю сина від коханої людини!", - оголосила актриса.

44-річна Марія народить братика своїм чотирьом донькам

Вона підкреслила, що Бойко, з родиною якого її пов'язують дружні стосунки, "не має ні найменшого відношення до її материнського щастя".


Як зазначила Порошина, батько її майбутнього сина живе не в Росії.

Прокоментувала багатодітна акторка і своє несподіване для багатьох розлучення, запевнивши, що "як дружина і як мати", попри свої багаторічні зусилля, не мала можливості "зберегти вогнише".

"...Щиро шкодую, що не можу захистити від усіляких інтриг, брехні та негативу дітей, що підростають, і близьких мені людей!, - написала Марія.

Вона закликала своїх підписників лишати одне одному шанс і право на особисте життя та особисте щастя, зосереджуючись на самих собі.

Допис Марії зібрав багато коментарів, у яких люди висловлюють їй свою підтримку. Одним із них став актор Гоша Куценко, батько старшої дочки Порошиної, який несподівано запропонував їй себе в якості татуся для малюка.

Нагадаємо, зі своїм чоловіком-актором Іллєю Дрєвновим Порошина розлучилася на початку літа. Цей шлюб тривав 17 років, у пари є троє спільних дочок.

Фото з Instagram Порошиної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів