Екс-дружина Шнурова дала перше інтерв'ю про розлучення: Любовна історія скінчилася

3 жовтня 2018, 10:30

Колишня дружина російського музиканта Сергія Шнурова, Матильда дала перше після їхнього розлучення інтерв'ю.

У ньому вона розказала про свої подальші плани і про те, як вони з лідером "Ленинграда" поділили майно.

Матильда відверто побалакала з російським Esquire, уночі скупавшись на камеру в холодному басейні.

Матильда дала перше інтерв'ю після розлучення з лідером "Ленинграда"

"Ми офіційно завершили процес розлучення з Сергієм Шнуровим. Поки ми були разом, кожен займався власним бізнесом, і розподіл майна пройшов легко. Я займалася рестораном "Кококо". Сергій був інвестором. Проект окупився. Сергій залишився з "Ленинградом", я - з "Кококо". Іще в мене є балетна студія "Айседора", - поділилася жінка.


"Моє прізвище теж лишається зі мною. Нащо мені ця паперова тяганина? Матильда, як і раніше, Шнурова, попри те, що вже не Шнурова", - пояснила вона.

Шнурова подякувала тим, хто її підтримує, але закликала не шукати винних, адже навіть вона не змогла би дати однозначну відповідь на питання "що сталося?".

Жінка лишила собі ресторан та гучне прізвище

"Любовна історія скінчилася. Я думаю, за цим розставанням, яке ми переживемо, неодмінно станеться щось позитивне. Он Сергій почав марафони бігати. Це ж чудово", - сказала Матильда.

Як підкреслила Шнурова, 11 спільних років змінили і її, і Сергія на краще, і їхнє безумовне кохання було обопільним.

Матильда припускає, що далі піде здобувати другу вищу освіту, і не виключає, що її майбутня діяльність буде повязана з шоубізнесом. Адже Шнурова з дитинства обожнює музику та "одинадцять років жила в найкращому гурті країни".

Любовна історія Шнурових скінчилася

"Талант бути жінкою - це не втрачати доброту, ніжність, тепло. Жіноча природа - трохи одомашнювати дикого, непоступливого, обігріти його. Нема нічого гіршого за холодну жінку", - підсумувала Матильда, закликавши всіх рости над собою і створювати щось.

Нагадаємо, ініціатором розлучення зі Шнуром буцімто стала саме Матильда. Але музикант побивався недовго і вже завів нову молоду подружку.

Фото з Instagram Esquire

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів