Емма Стоун зізналася, що понад 20 років живе з психічним розладом

3 жовтня 2018, 16:25

Співачка Мерайя Кері, актриса Кетрін Зета-Джонс, підприємець Ілон Маск - дедалі більше відомих осіб відкрито говорять про свої проблеми з психікою, закликаючи людей не боятися звертатися по медичну допомогу, щоби жити нормальним життям.

Розповіла про свій розлад і зірка "Ла-Ла Ленду" Емма Стоун. Зі слів актриси, її особисте жахіття почалося в 7 років.

Про це пише Elle.

"Після першого класу, перед тим, як я пішла до другого, в мене сталася перша панічна атака. Це було дуже, дуже страшно. Я була у подруги вдома, і зненацька мене охопила впевненість, що в будинку пожежа, що він горить. Я сиділа у неї в спільні, і дім, звісно, не горів, але я щиро думала, що ми помремо", - пригадала Емма.

 Емма Стоун страждає на панічні атаки

Далі панічні атаки повторювалися. Стоун не могла ходити в гості до друзів, не могла відірватися від мами, часто прикидала хворою, щоби не йти до школи. З дівчинкою працював психолог, але діагнозу - загальна тривожність і панічний розлад - їй, малій, не озвучували.

"Я дуже вдячна, що не знала, що в мене розлад. Я хотіла стати актрисою, а було небагато акторів, які говорили про те, що в них бувають панічні атаки", - пояснила вона.

Як запевнила 29-річна Емма, тепер їй значно краще, хоча панічні атаки досі трапляються. Зірка продовжує відвідувати сеанси психотерапії, медитує, а коли її накриває відчуття ізольованості, звертається до своїх близьких.

Нагадаємо, на біполярний розлад страждає репер Каньє Вест.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів