Мерайя Кері зізналася в психічному розладі: Це був надто важкий тягар

11 квітня 2018, 16:40

Американська співачка Мерайя Кері зізналася, що страждає на біполярний розлад психіки. 48-річна зірка отримує успішне лікування і нарешті знайшла в собі сили перестати приховувати свій діагноз.

Зізнання вона зробила в журналі People.

Мерайя Кері вперше відверто розповіла про свій психічний розлад

"Я не хотіла вірити в це. Донедавна я жила в запереченні та ізоляції, і в постійному страху, що хтось мене викриє. Це був надто важкий тягар, і я просто не могла більше", - поділилася Мерайя.

Зірка потерпала від чергування періодів депресії та гіпоманії (це легший ступінь манії).


"Довгий час я вважала, що в мене серйозний розлад сну. Але то не було звичайне безсоння, я не лежала і не рахувала овечок. Я працювала, працювала і працювала... я була дратівлива і постійно відчувала страх підвести людей. З'ясувалося, що я переживала одну з форм манії", - пригадала співачка.

Зірка страждала на депресію та гіпоманію

А під час епізодів депресії Кері мучилася від браку енергії та почуття провини. Та вона зрештою звернулася по допомогу і отримала її. Тепер вона приймає ліки, які значно поліпшили її життя.

"Зараз у мене душевна рівновага, я комфортно почуваюся, коли обговорюю проблеми, пов'язані з біполярним розладом 2-го типу. Я сподіваюся, нам вдасться прийти до того, щоби з людей, які проходять через щось на самоті, було знято тавро. Це може призводити до неймовірної ізоляції. Таке не повинно визначати тебе, і я відмовляюся дозволяти цьому визначати мене чи контролювати мене", - наголосила Мерайя.

Нагадаємо, на біполярний розлад страждають Кетрін Зета-Джонс та Ілон Маск. Страждали на нього покійна актриса Керрі Фішер та співачка Долорес О'Ріордан, якої не стало в січні цього року.

Фото з Instagram Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів