Росс під підозрою: у злодії, якого шукає поліція, "впізнали" персонажа з "Друзів"

24 жовтня 2018, 16:39

Поліція британського міста Блекпул, поширюючи фото з камери спостереження з підозрюваним у крадіжці, навіть не сподівалася на такий резонанс у мережі. Щоправда, "знайшли" небайдужі громадяни не злочинця, а Росса Геллера, персонажа культового серіалу "Друзі".

Допис у Facebook за добу зібрав уже понад 122 тисячі коментарів.

Дотепники наводять цитати з улюбленого ситкому, а ще висувають версії, нащо Росс таке зробив. Долучився до справи й актор Девід Швіммер, який зіграв Геллера.

"Ви впізнаєте цього чоловіка? Ми хочемо поспілкуватися з ними щодо крадіжки, скоєної в ресторані в Блекпулі 20-го вересня", - з цього звернення поліції все й почалося.


 
Поліція оприлюднила фото з камери спостереження.І почалося...

"Не звинувачуйте його. Він же виріс із Монікою. Якщо ти не їсти швидко, то взагалі не їси", - пишуть коментатори.

"Це не Росс Геллер, це Святковий Броненосець", - припускають інтернет-користувачі.

"Будь ласка, будьте з ним обережні. Відомо, що він вивчав карате і володіє мистецтвом "унагі", стану повної сторожкості", - попереджають знавці серіалу.

Є припущення, що Росс помандрував до Британії, щоби повернути свою екс-дружину Емілі, що він, мабуть, украв сендвіч із індичкою, і що мав бути одягнений у сорочку лососевого кольору й затісні шкіряні штани. Все це звучить мов нісенітниця для тих, хто не дивився "Друзів", а тим, хто дивився - "зробило день".

Відреагували й у офіційному Twitter-акаунті ситкому: "Россові потрібна допомога. "Я нічого не брав".

Приєдналися до веселощів зрештою й сммники поліції, запевнивши, що перевірили, де був у той день актор Девід Швіммер, і він не залишав Сполучених Штатів, отже, поза підозрою.

А потім і сам Девід навів своє алібі у Twitter.

"Офіцери, присягаюся, то був не я. Як бачите, я був у Нью-Йорку", - заприсягнувся актор та побажав поліції удачі в розслідуванні.

Нагадаємо, як би того не хотіли фани "Друзів", відродження серіалу не планується. Дженніфер Аністон вважає, що цей сюжет у сучасному світі вже просто неможливий, а Метью Перрі навіть кошмари на цю тему сняться.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів