"Цьомніть мене в жирну дупу": Тесс Холлідей закликала бойкотувати Victoria's Secret

13 листопада 2018, 13:15

Відома модель плюс-сайз Тесс Холлідей закликала бойкотувати бренд спідньої білизни Victoria's Secret.

Її обурення викликала заява одного з керівників компанії, Едварда Разека про те, що VS не планує співпрацювати з пишними моделями та моделями-транссексуалами. 

Тесс не запросили би до шоу Victoria's Secret  

У інтерв'ю Vogue 70-річний Разек сказав, що транссексуали в їхньому шоу "не потрібні", а спіднє для жінок плюс-сайз - це цілком окрема, "специфічна" сфера.

Коли Едова заява викликала великий резонанс, він приніс офіційні вибачення.

"...Безперечно, ми найняли би модель-трансгендера для нашого шоу. На наші кастинги приходили моделі-трансгендери... Але, як і багато інших, не пройшли... Але причина ніколи не була в статі. Я захоплююся та поважаю їхній шлях до прйняття того, ким вони є", - запевнив Разек.

Та Холлідей виправдання бізнесмена не задовольнили. У своєму Instagram вона написала розлогий пост із фото своїх сідниць.

"Кому взагалі треба VS? Вони ніколи не підтримували плюс-леді, а тепер намагаються дискримінувати моїх транс-сестер? Оце вже в біса ні. Цьомніть мене в жирну дупу", - заявила Тесс.

На думку моделі, покупець має своїми грошима підтримувати прогресивні бренди, які поважають різні типи тіл та охопллюють і "маргіналізовані групи" теж. Наприклад, на фото дупця Холлідей у трусах від Asos.

Нагадаємо, цього літа 127-кілограмова Тесс викликала "холівар" у мережі, прикрасивши собою обкладинку відомого журналу.

Фото з Instagram Холлідей 

IDEALMEDIA