Красуня плюс-сайз Холлідей: Зараз я важу більше, ніж будь-коли в житті

30 серпня 2018, 13:25

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей прикрасила собою обкладинку жовтневого випуску британського Cosmopolitan, а в інтерв'ю чесно зізналася, що далеко не завжди була така впевнена у власній красі.

Як пригадала 33-річна Тесс, бувало, що їй узагалі хотілося "зникнути", пише сайт Cosmopolitan.

"Зараз я важу більше, ніж будь-коли в моєму житті, і мені треба було важити більше, ніж будь-коли, щоби нарешті себе полюбити", - поділилася красуня.

Зі слів Тесс, свою інтернет-кампанію проти стандартів краси, стала злість та фрустрація, яку вона відчувала через негативне ставлення до себе в мережі.


"Я була сердита і засмучена через те, що люди постійно коментували мої фото, кажучи "Ти надто жирна, щоби таке надягати!" чи "Прикрийся! Ніхто не хоче на це дивитися!" І одного вечора я лежалі в ліжку й подумала собі: "До біса це!" І запостила чотири свої фотографії в одязі, про який гладким жінкам часто кажуть "не можна", і закликала інших чинити так само", - пригадала Холлідей.

Тесс упевнена, якби вона у дитинстві побачила на обкладинці глянцю таку жінку, як вона тепер, це змінило би її життя. І вона сподівається, що її поява у відомому журналі змінить чиєсь.

До слова, як зазначає сайт Healthy Celeb, вага моделі нині становить 127 кілограмів при зрості 165 сантиметрів. Нагадаємо, нещодавно в Інтернеті показали, як виглядала би Холлідей, якби схудла. І зірку то страшенно розлютило.

Фото з Instagram Cosmopolitan

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів