Екс-наречений Хілтон вимагає, щоби вона повернула обручку за $2 мільйони - ЗМІ

21 листопада 2018, 12:54

Якщо діджейка і тусовщиця Періс Хілтон вважає, що між нею та актором Крісом Зілкою, за якого вона збиралася заміж, усе скінчено, то він із цим не згоден.

Молодик хоче, щоби 37-річна білявка спершу повернула йому обручку, яка коштує два мільйони доларів.

Про це повідомляє TMZ.

За свідченням джерел, якщо Періс упреться, Кріс налаштований серйозно і домагатиметься свого. Тим більше, що на його боці закон штату Каліфорнія, за яким після розірвання заручин наречена таки мусить повернути прикрасу.


Це фото з обручкою на пальці Періс запостила торік у Instagram після своїх заручин із Крісом на гірськолижному курорті. Але тепер повидаляла всі згадки про екс-нареченого

Як повідомили співрозмовники порталу, Зілка заплатив за обручку менше від її 2-мільйонної вартості, оскільки ювелір близько знайомий із Хілтон, тож зробив щедру знижку. Та все одно прикраса з 20-каратним діамантом дуже дорога, і подейкували, Періс сама за неї й заплатила, адже 33-річний Кріс, актор-початківець просто стільки не заробляє.

До слова, через кілька тижнів після заручин Хілтон примудрилася загубити обручку на концерті. На щастя, Зілка зміг її знайти, але інцидент, про котрий білявка оповідала в Twitter, тепер можна розцінити як погане знамення.

Нагадаємо, Періс повидалала всі згадки про екс-нареченого в Instagram, але обручку на її пальці на деяких світлинах побачити можна.

Як відомо, після розриву з бізнесменом Джеймсом Пекером співачка Мерайя Кері не лише залишила собі обручку за 10 мільйонів доларів, а ще й витрусила з екс-нареченого чималу грошову компенсацію за завдані їй страждання.

Фото з Instagram Хілтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів