"Розчарував": російська реаліті-зірка заявила про секс із Кітом Харінгтоном і показала ФОТО

21 листопада 2018, 14:21

Англійський актор Кіт Харінгтон не встояв перед сексуальним магнетизмом 30-річної російської реаліті-зірки на ім'я Ольга Власова.

Принаймні так стверджує сама жіночка, яка в якості доказу навіть має пікантні фото чоловіка, дійсно схожого на зірку "Гри престолів".

Про це повідомляє сайт телешоу "Дом-2", учасницею якого колись була Оля.

Росіянка стверджує, що мала секс із Кітом Харінгтоном

"Ми познайомилися в Люксембургу. Я дивилася багато фільмів і серіалів за участю Кіта, звісно ж, знала про цього актора. Мені було дуже приємно особисто поспілкуватися з виконавцем ролі Джона Сноу. Ми якось одразу знайшли спільну мову, і справа швидко дійшла до ліжка", - оголосила Власова.


Росіянка не вточнила, коли саме відбулося її злягання з актором. Адже, як відомо, минулої осені Харінгтон заручився зі своєю колегою Роуз Леслі, а в червні цього року пара зіграла весілля.

"Щоправда, в інтимному плані він мене розчарував. Не люблю, коли чоловік зі мною одного зросту", - зазначила Власова, котра все ж зробила фото на згадку.

Невже це правда Кіт?

"У моїй уяві Кіт був таким собі героєм-коханцем, а насправді все виявилося інакше. Ми продовжуємо спілкуватися, але сексуального потягу в мене до нього більше немає", - вточнила вона.

Як відомо, Харінгтон і Леслі познайомилися та закохалися в 2011-му році, на зйомках другого сезону серіалу (у четвертому героїня Роуз загинула - наглою смертю, звісно ж).

"You know nothing, Jon Snow..."

Нагадаємо, Кіт Харінгтон не дуже відчуває міру з алкогольними напоями. Його неодноразово бачили п'яним у публічних місцях, а якось навіть зі скандалом виставили з бару.

Фото з сайту "Дом-2"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів