Баляндраси 15.08

Принц Чарльз натякнув, як назвуть його майбутнього онуку чи онука

23 листопада 2018, 11:03

Щоразу, коли стає відомо, що в королівській родині Великобританії очікується поповнення, букмекери починають приймати ставки та робити прогнози щодо імені майбутнього малюка.

Цього разу принц Чарльз, якого принц Гаррі та Меган Маркл через кілька місяців зроблять дідом учетверте, вирішив дати людям підказку.

Із його слів, ім'я для дитини його син із невісткою придумали, коли були в Австралії. Принц Чарльз сказав про це у своїй промові з нагоди сторіччя Австралійського дому в Лондоні, пише Ace Showbiz.

Принц Чарльз із 6-місячним принцом Луї

"Між іншим, леді та джентльмени, мій син Гаррі розповів мені, що під час їхнього нещодавнього туру Австралією їм із дружиною запропонували незліченну кількість імен для дитини. Лише між нами, я підозрюю, що відбір пройшли Кайлі та Шейн", - оголосив принц, маючи на увазі, що малюка можуть назвати на честь австралійської співачки Кайлі Міноуг чи гравця в крікет Шейна Ворна.


"Але, леді та джентльмени, я би на вашому місці не сподівався на Едну чи Леса", - додав Чарльз.

Цей його дотеп був адресований комікові Баррі Хамфрісу, чиї телевізійні альтер-его звуться дама Една Евередж та сер Лес Паттерсон, і який теж був присутній за заході в Австралійському домі.

Нагадаємо, відомий експерт-криміналіст спробував спрогнозувати, як виглядатиме син або донька Меган і Гаррі. Та ми би не надто йому довіряли, адже з припущеннями щодо зовнішності діток принца Вільяма та Кейт Міддлтон він сів у калюжу.

Фото з Twitter Кларенс-хауса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів