Досі "Залізний Арні": Шварценеггер розказав чоловічому глянцю про спорт у 71

28 листопада 2018, 11:21

Американському актрові, бодібілдеру та політику Арнольду Шварценеггеру 71 рік, але він досі в змозі запхати за пояс багатьох молодих дядьків.

Кінозірка не полишає занять у спортзалі, от лише коліна, визнає він, уже не ті.

Про спорт у своєму житті Арні розказав журналові Men's Health.

"Присідання та інші всякі вправи на ноги з вагою - їх я більше не можу робити. Коліна підводять. А я мушу берегти мої коліна, бо хочу кататися на лижах", - пояснив Шварценеггер.


Арнольдові 71

"Переважно я їжджу на велосипеді, ось чому я прагну їздити на велосипеді по всьому світі. Коли я подорожую, то їжджу на велосипеді. Коли їду за покупками чи ще кудись, то роблю це на велосипеді, бо так ти можеш і ноги навантажувати, і бачити місто в абсолютно інакший спосіб", - поділився він.

На думку Арнольда, сучасні тренажери дають бодібілдерам набагато більше можливостей та варіантів роботи над тілом, ніж було в його молоді роки, і це прекрасно.

"Такой хлопець, як я, в якого була операція на плечі, операція на стегні, операція на коліні - завжди може, як я, знайти вправу, яка оминатиме його хворе місце. Я не можу робити розведення з гантелями навстоячки, але можу піти і підібрати собі тренажер, на якому робитиму те саме, але без болю", - зазначив він.

Нагадаємо, півроку тому Арнольд переніс операцію на серці. Щойно прокинувшись від наркозу, він сказав своє фірмове "I’m back."

Фото з Instagram Men's Health

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів