Леді в червоному: Lady Gaga, Кідман і Рейчел Вайс зібралися на обкладинці глянцю

29 листопада 2018, 15:55

Авторитетні зіркові дами, актриси Рейчел Вайс, Реджина Кінг, Гленн Клоуз та Кетрін Хан, а ще Lady Gaga, котра є і актрисою, і співачкою, у червоних вбраннях зібралися на одній обкладинці.

Для журналу The Hollywood Reporter вони влаштували "круглий стіл", щоби поговорити про те, як змінюється сучасне суспільство та Голлівуд, як вплинули на них рухи #MeToo і Time's Up.

"Коли я почала працювати в музичному бізнесі, років у 19, то було правилом, а не винятком, що ти приходиш на студію звукозапису, і щодо тебе чинять харасмент. Просто так воно було. Тож я жалію, що не заговорила про це раніше", - зізналася Lady Gaga, котра кілька років тому розказала про пережите нею сексуальне насильство.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) 28 Лис 2018 р. о 6:00 PST

На думку співачки, дуже важливим є те, що у рухах проти насильства над жінками обіч них стали й чоловіки, котрі підтримали їхні голоси.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lady Gaga (@ladygaga) 28 Лис 2018 р. о 11:51 PST

Як підкреслила Кідман, вона завжди пропонує молодим акторкам, із якими працює, звертатися до неї з будь-якими запитаннями, за порадами про фінанси чи будь-що.

А Вайс наголосила, що сучасні дівчата мають бачити у кіно історії, в центрі яких є сильна - не в плані м'язів - жінка.

Нагадаємо, 48-річна Рейчел нещодавно народила доньку Деніелові Крейгу. "Джеймса Бонда" спробували затроллити за те, що "не як мужик" вигулює своє дитя в кенгурушці, але на його бік стали інші татусі.

Фото з Instagram The Hollywood Reporter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів