На сцену дивися! "Театрал" Каньє Вест став посміховиськом через невимкнений телефон

5 грудня 2018, 11:53

Перед початком вистави глядачів у театрі зазвичай наполегливо просять повимикати їхні телефони. Та не всі те роблять.

От репер Каньє Вест, прийшовши на бродвейську прем'єру мюзиклу "Шоу Шер", свій гаджет не вимкнув і став посміховиськом у мережі.

Про це повідомляє The Huffington Post.

Каньє Вест та Кім Кардашян сходили на мюзикл

Актор Джеррод Спектор, який у мюзиклі грає Сонні Боно, знайшов оригінальний спосіб достукатися до нечемного глядача. Він написав йому в Twitter.


"Агов, Каньє Вест, так круто, що ти прийшов на "Шоу Шер"! Якщо ти відірвеш очі від свого телефона, то побачиш, що ми тут виставу граємо. Це прем'єра. Це для нас дуже важливо. Велике спасибі", - зазначив він.

Тепер Каньє не забуватиме вимикати телефон?

Звернення Спектора лайкнули понад 17 тисяч разів, і Вест таки прислухався.

"Динаміка стосунків Шер і Сонні змусила нас із Кім схопити одне одного за руки і співати "I got you babe". Будь ласка, пробачте мені брак етикету. Ми схиляємося перед енергією, як ви, люди, вклали в цей шедевр", - написав чоловік Кардашян.

Варто зазначити, що деякі інтернет-користувачі вважають, що неправий у тій ситуації був актор. Мовляв, якби замість Twitter він зосередився на своїй грі, може, Каньє не було би так нудно, і він не копирсався в своєму телефоні.

До слова, на тій самій прем'єрі не уникнула конфузу й Кім Кардашян. Вона випадково засвітила цицю. Та зірка не засмутилася і навіть покепкувала з інциденту в Insta-сторі, прикривши інтимне місце емодзі-Шер.

Що б то була вистава без голої циці Кім!

Нагадаємо, коли Кім хоче надягти плаття з відкритою спиною та глибоким декольте, вона обходиться без ліфчика і натомість фіксує свої груди за допомокою клейкої стрічки.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів