Зірка "Ходячих мерців" усиновив закоханих віслюка і страуса

5 грудня 2018, 12:39

Американський актор Джеффрі Дін Морган у серіалі "Ходячі мерці" грає жорстокого та підступного лиходія, а у житті, виявляється, має величезне добре серце.

Саме завдяки йому хеппі-ендом завершилася історія незвичної пари, віслюка Джека та страуса ему Діани.

Про це пише The Daily Mail.

У серіалі Джеффрі Дін Морган - негідник, а у житті - навпаки

Тварин було знайдено на покинутій фермі в Південній Кароліні. Орендатор просто виїхав із неї, покинув бідах напризволяще разом із котами, собаками та курми. Джек і Діана, котрі мешкали в одному приміщенні, дуже прикипіли одне до одного. Коли волонтери, що взялися рятувати тварин, спробували їх роз'єднати, віслюк став "плакати", а страусиха знавісніла і почала "барабанити", як роблять це самиці страуса, прикликаючи свого самця.


Із іншими віслюками Джек навідріз відмовлявся спілкуватися і тримався Діани, нападаючи на тих, хто намагався наблизитися до його "дівчини".

Мімімі: закохані Діана і Джек

Тваринозахисники зрозуміли, що цих двох розлучати не можна. Вони розмістили історію Джека й Діани в мережі, сподіваючись, що в такий спосіб їм вдасться знайти їм спільний дім. На об'яву відгукнулося кілька тисяч зворушених людей, і одним із них став Морган. Тваринок вирішили віддати саме йому з тих міркувань, що він і так зірка, тож не намагатиметься прославитися, експлуатуючи Джека й Діану.

У великому вони трейлері вирушили на ферму Джеффрі в штаті Нью-Йорк, щоби жити разом довго і щасливо. Тварини вже прибули на місце і облаштовуються.

View this post on Instagram

Jack and Diane in their new home.

A post shared by Carolina Waterfowl Rescue (@waterfowlrescue) on Dec 4, 2018 at 2:19pm PST

Нагадаємо, музикант Пол МакКартні теж має ферму, де доживають свого віку старенькі вівці.

Фото й відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів