Голонога Аністон знялася в пустелі та згадала про "успішний" шлюб із Піттом

10 грудня 2018, 10:25

Американська акторка Дженніфер Аністон не вважає свої шлюби з акторами Бредом Піттом та Джастіном Теру невдалими лише тому, що вони розпалися. Навпаки, обидва ті союзи, на її думку, були успішні, просто закінчилися.

Про це, а ще про перспективи нового заміжжя та материнства, 49-річна Джен розказала журналові Elle, прикрасивши обкладинку його січневого номеру.

Аністон вважає свої шлюби успішними

"Мої шлюби, на мою особисту думку, вони були дуже успішні. А коли добігли кінця, це був вибір, який ми прийняли, бо обрали бути щасливими, а іноді щастя більше не існує в такій формі відносин", - зазначила актриса.

"Звісно, бували проблеми, не кожна мить була фантастичною, звичайно, але, зрештою, це наше єдине життя, і я би не залишалася в такому становищі зі страху. Зі страху бути самотньою. Страху, що не зможу вижити. Лишатися у шлюбі, базуючись на страху - це ніби ти робиш своєму єдиному життю ведмежу послугу", - пояснила вона.


І з Піттом, і з Теру актриса розлучилася, щоби стати щасливою?

На думку Аністон, деякі жінки "створені для того, щоби бути дружинами та мамами", а от щодо себе вона не впевнена.

"Хтозна, що готує мені майбутнє в плані появи дитини та партнерства - як прийде ця дитина... чи не прийде? Зараз, за допомогою науки та див, ми можемо здійснювати це в різний час, а не так, як раніше", - поділилася Дженніфер.

"Ми живемо у суспільстві, яке каже жінкам: то такого-то віку ти маєш вийти заміж, до такого-то віку маєш завести дітей. Це казочка. Це шаблон, із якого ми потроху намагаємося вибратися", - сказала вона.

Дженніфер не знає, чи стане колись мамою

А ще Дженніфер пояснила, чому вона, на відміну від багатьох своїх колег, не вестиме сторінок у соцмережах.

"Єдина маленька річ, що в мене є, і що належить лише мені, це збереження невеличкого кола недоторканості. Якщо я сидітиму і поститиму щось про моїх собак чи зніматиму вранці бумеранг із чашкою кави, я просто віддам іще одну часточку чогось, що лише моє", - розказала вона.

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Аністон поділилася болісними спогадами про те, як у дитинстві їй бракувало любові мами.

Фото з Instagram Elle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів