Жодних наркотиків: в оточенні учасниці Spice Girls пояснили, як вона переламала собі кістки

11 грудня 2018, 12:31

Британська співачка Мел Бі отримала перелами ребер та травму руки внаслідок падіння зі сходів. Але причиною біди в жодному разі не були наркотики чи алкоголь.

На цьому наголосила адвокат 43-річної артистки, пише TMZ.

Зі слів юриста, 10-го грудня учасниця Spice Girls мала здавати призначений судом аналіз на наркотики, вкрай важливий у її судовій війні з екс-чоловіком за опіку над спільною дитиною. Результати всіх попередніх були абсолютно "чисті", а справа вже наближається до кінця, тож Мелані б у жодному разі не вчинила настільки нерозважливо.

43-річна Мел Бі опинилася в лікарні після падіння зі сходів

Підтвердив це у розмові з People і близький друг артистки, Гері Мадатян. Він розповів, що Мел Бі упала, коли гостювала в будинку подруги 8-го грудня. Вночі вона намагалася зійти по сходах, але послизнулася.


"Вона була нагорі, а в приміщенні було темно. Всі ж знають, що в неї одне око не бачить на 100 відсотків", - зазначив Гері.

"Вона не наркоманка, вона не алкоголічка. Це все просто лихі люди патякають", - додав він.

Як доказ своїх слів співрозмовник видання навіть навів результати аналізів зіркової подруги від 6-го грудня.

Суд запропонував Мел Бі проходити рандомні перевірки на наркотики та алкоголь у вересні, і зірка погодилася. Вони з екс-чоловіком, Стівеном Белафонте судяться за опіку над спільною дочкою, 7-річною Медісон.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів