Джолі заявила одному з дітей, що Пітт не хотів його всиновлювати?

14 грудня 2018, 11:38

Американські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі буцімто досягли юридичної домовленості в питанні опіки над дітьми, поділивши її 50/50. Проте, схоже, війна триває, і принаймні одна сторона не гребує в ній брудними й жорстокими засобами.

За свідченням джерела, Джолі заявила одному з прийомних синів, 15-річному Паксові, що батько був проти його всиновлення. Це завдало надзвичайної шкоди їхнім відносинам.

Про це повідомляють The Daily Mail та US Magazine.

Зі слів Анджеліни, вона всиновила Пакса всупереч бажанню Бреда, а той "лютував" і мало не розлучився з нею.


"Це зіпсувало його (Пакса) стосунки з Бредом, хоча Бред і заперечував, що говорив таке", - зазначив інсайдер.

Невже Анджеліна справді сказала таку жорстоку річ 15-річному підлітку?

Як зазначив співрозмовник видання, 3-річного Пакса пара всиновлювала, коли їхній біологічній дочці Шайло ще не було й року. І Пітт "тривожився", чи доцільний це час для того, щоби приймати в родину нову дитину, котра ще й не говорить англійською.

"Паксу я потрібна більше, ніж Шайло", - буцімто відказала йому тоді Енджі.

Той період дійсно був "дуже складним" для Пітта й Джолі, і вони мало не розійшлися. Як відомо, потім актори всиновили дівчинку Захару та народили ще двійко рідних дітей, Вів'єн і Нокса.

Не складаються стосунки в Бреда й зі старшим сином, 17-річним Меддоксом, і актор "уже прийняв те, що, мабуть, йому вже не вдасться їх виправити".

"Він завжди був упертюхом і горою стояв за свою матір", - додав інформатор, зауваживши, що під час розлучення з Піттом син став у Джолі "найближчим довіреним лицем".

12-річна Шайло наразі більше за всіх налаштована на спілкування з батьком, і взаємини з ним Захари, якій 13, теж поліпшилися. Найлегше ведеться 10-річним Вів'єн і Ноксу, котрих, як найменших, оберігають від багатьох гострих моментів.

Нагадаємо, півроку тому суд пригрозив Джолі позбавленням права опіки, якщо вона не перестане перешкоджати спілкуванню Пітта з дітьми. В батька не було прямих телефонних номерів синів та дочок, а Енджі контролювала зміст їхніх розмов.

Фото з Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів