Бред Пітт таки домігся спільної з Джолі опіки над дітьми - ЗМІ

6 грудня 2018, 17:09

Наприкінці листопада представниця американської акторки Анджеліни Джолі повідомила, що її клієнтка та Бред Пітт нарешті досягли певної домовленості щодо опіки над спільними дітьми. Відповідну угоду між ними офіційно завірив суддя.

Деталей цієї домовленості, в інтересах шістьох нащадків подружжя, яким від 10 до 17 років, пресі повідомляти не хотіли. Але ЗМІ все одно взнали.

Як пише US Magazine, Бред Пітт "отримав те, що хотів", а Джолі поступилася.

Перемога лишилася за Піттом?

"Анджеліна пристала на угоду, яка даже Бредові право спільної фізичної та юридичної опіки над дітьми", - запевнило джерело видання.


Нагадаємо, раніше Джолі категорично наполягала на тім, щоби лишитися єдиним опікуном над синами та дочками, і звинувачувала Пітта в несплаті аліментів. Але суд став на бік актора, коли з'ясувалося, що Енджі перешкоджає спілкуванню дітей із батьком. Також вона буцімто не спинялася перед тим, щоби намовляти синів та дочок проти Бреда.

Як відомо, шлюборозлучний процес "Бренджоліни" веде приватний суддя. І навіть якщо в питанні опіки в пари більше не виникне суперечок, попереду в Аджеліни та Бреда, котрі при одруженні не укладали шлюбного контракту, непростий розподіл спільного майна.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів