Гламур і відсмоктувачі молока: актриса Рейчел МакАдамс підірвала мережу сміливим ФОТО

19 грудня 2018, 17:12

Оскароносна канадська акторка Рейчел МакАдамс знялася для журналу у вбранні від Versace та діамантах Bulgari, а ще з несподіваними аксесуарами - відсмоктувачами молока, приєднаними до грудей.

Та провокаційне фото не було постановочним. Річ у тім, що 40-річна Рейчел - мама немовляти, для якого в перервах під час фотосесії вона зціджувала молоко.

40-річна зірка "Справжнього детектива" позувала для глянцю, але навіть на гламурній фотозйомці залишалася відданою мамою

Про це у своєму Instagram розповіла Клер Ротштейн, редакторка журналу Girls. Girls. Girls.

"Мільйон причин, чому я хотіла запостити це фото. Безумовно, Рейчел МакАдамс виглядає неймовірно, і працювати з нею було справжньою мрією, але ця зйомка відбувалася через шість місяців після того, як вона народила сина, тож між кадрами вона зціжувалася, оскільки досі годує грудьми", - написала Клер у Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Claire Rothstein Photographer (@clairerothstein) 18 Дек 2018 в 1:11 PST

"... Грудне вигодовування - це найнормальніша річ у світі, і я, хоч убийте, не можу уявити, чому або як хтось може це не схвалювати чи лякатися цього. Не думаю, що це взагалі треба пояснювати, просто хотіла лишити це тут, і якщо це фото змінить сприйняття бодай однією людиною речі настільки природної, настільки нормальної, настільки прекрасної - буде чудово...", - зазначила редакторка.

Нагадаємо, нещодавно "холівар" у мережі здійнявся через модель Кріссі Тейген, котра поділилася знімком, де годує сина, тримаючи біля іншої циці ляльку своєї доньки. Тим, у кого виникли "химерні проблеми у ставленні до циць", жінка порадила просто гортати стрічку далі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів