"Океан Ельзи" з оркестром дасть благодійний концерт у Національній опері

3 січня 2019, 13:05

Гурт "Океан Ельзи" 21-го січня 2019-го року виступить у київській Національній опері України в супроводі оркестру "Віртуози Києва".

Кошти, зібрані з квитків на концерт, будуть спрямовані на підтримку сімей та дітей загиблих захисників України.

Про це оголосив лідер колективу Святослав Вакарчук, розмістивши звернення на офіційному YouTube-каналі.

"О.Е" дадуть благодійний концерт у Національній опері (фото з грудневого виступу у Вільнюсі)

"Ідея проведення такого концерту в Києві, вдома, народилась після нашого виступу з литовським оркестром Святого Кристофора наприкінці грудня 2018-го року у Вільнюсі. Кошти, зібрані під час того виступу були передані на допомогу, зокрема, Луганському дитячомубудинку, що після початку війни був переміщений та розташований в приміщеннях Сєвєродонецького інтернату", - сказав музикант.


Кошти обіцяють передати родинам загиблих захисників України

"Концерт 21-го січня в Києві у Національній опері України також є благодійним і ми вирішили усі зібрані з квитків кошти передати сім’ям, дітям загиблих захисників України. Це саме ті, хто потребують нашої і моральної і матеріальної підтримки", - пообіцяв Вакарчук.

Артист додав, що, на його думку, дуже важливо бодай на мить забути "про наші буденні, інколи надумані, проблеми, про передвиборчу лихоманку і решту речей, які
відволікають увагу від справді важливого". І він сподівається, що добра справа об’єднає всіх.

У Києві теж буде спеціальне світлове шоу

Повідомляється, що концерт супроводжуватиме спеціальне світлове шоу, для якого з Вільнюсу до Києва запросили відомого литовського художника-освітлювача Арвідаса Буінаускаса.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів