Волочкова показала презент від "заможного європейця" і розсунула ноги на Мальдівах

3 січня 2019, 16:04

Російська балерина Анастасія Волочкова поки не готова офіційно представити світові свого нового коханця, зате невеличкими порціями видає про нього бодай якусь інформацію.

Раніше білявка розказала, що загадковий власник шкарпеток - 38-річний холостяк. А днями в телеефірі повідала, що він - багатий, вродливий та сексуальний європеєць.

Про це пише StarHit.

Волочкова на Мальдівах

У своєму ж Instagram Волочкова, перш ніж відлетіти на Мальдіви і почати постити звідти себе в шпагаті, показала, що їй подарували на Новий рік. Коханий вручив їй каблучку з діамантами та рубіном у формі серця.


На новий рік Настя подарувала коханцеві шварпетки, а він їй - перстень

"Це дуже чисті, красиві, цікаві стосунки. Це неймовірний чоловік. По-перше, він європеєць, а там родину створюють уже ближче до 40 років. Він розмовляє кількома мовами, в чому ми з ним теж зійшлися", - зізналася Настя в програмі Лєри Кудрявцевої.

Волочкова запевнила, що заміж не квапиться.

Скучили за шпагатами на пляжі?

"І навіщо нам штамп у паспорті? Люди створюють сім'ї, чоловік одружується з жінкою і зраджує її щодня. Це хіба життя? А жінка, котра обнімає, може, якогось товстосума з величезним черевом, живе з ним за гроші і думає в цей момент: бути б із красивим, сексуальним (як мій новий коханий) - знаєте, ця зрада значно страшніша за фізичну", - пояснила Анастасія.

Новий кавалер Волочкової - нежонатий, нестарий, багатий, вродливий, сексуальний та вигаданий європеєць

Зі слів Волочкової, вона сама, яка колись відгуляла пишне весілля з батьком своєї доньки Аріадни, Ігорем Вдовіним - приклад того, що це не рятує шлюб. Як відомо, насправді балерина ніколи офіційно не одружувалася. І мріє колись справді вийти заміж у Парижі.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів