Хлопчик підріс: 14-річний син Лукашенка помузикував на великій сцені. ВІДЕО

12 січня 2019, 12:23

Молодший син президента Білорусі Олександра Лукашенка, Микола ще кілька років тому запевняв, що "не дуже хотів би" керувати країною, натомість думає про фах лікаря або військового.

Та схоже, тепер спадкоємець білоруського керманича намітив собі ще одну путь і може стати музикантом.

14-річний Микола, який стрімко подорослішав та перетворився на високого показного парубка, днями виступив на сцені церемонії вручення премій "За духовне відродження", які, звісно, роздавав його тато.

14-річний Коля Лукашенко виступив на урочистій церемонії

Як повідомляє "Комсомольская правда в Беларуси", Коля разом зі своїм музичним педагогом виконали пісню "Куточак Беларуси", автори якої були серед лауреатів.


Своїм враженням щодо сина президента поділилася одна з них, Юлія Бикова.

"Якщо чесно, для мене він розкрився як творча особистість. Знаєте, часом буває, коли молодий спортивний хлопець - можна подумати, що захоплення музикою для нього не серйозне. Але це той випадок, коли я побачила зацікавленість", - розказала поетеса та композиторка.

Із її слів, у процесі підготовки номеру Микола сам пропонував музичні імпровізації. А ще вразив її фізичною міццю.

"Микола - здібний молодий чоловік - я говорю це без бажання полестити. Артисти часто сподіваються лише на талант, а в нього присутня працелюбність та відповідальність. Плюс спортивний гарт. Можу сказати, що Микола - дуже міцний молодий чоловік - він навіть рояль пересував", - поділилася Бикова.

Лукашенко-молодший із лауреатами премії та своєю вчителькою

Також вона зазначила, що син Лукашенка не проявляє цікавості до вокалу, надаючи перевагу інструментальній музиці.

Як відомо, багато хто бачить у Миколі Лукашенку спадкоємця білоруського "престолу". Хлопця, який часто супроводжує батька в закордонних поїздках та на офіційних заходах вищого рівня, порівнювали з Джоффрі з "Гри престолів".

Фото belta.by та з Facebook із сайту "Комсомольская правда в Беларуси", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів