Як 11-річний спадкоємець Лукашенка в ООН засідав. ФОТО і Фотожаби

2 жовтня 2015, 10:15

Поява малолітнього сина президента Білорусі Олександра Лукашенка на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку здивувала не лише присутніх там політиків, соцмережі, а й закордонних журналістів.

11-річний Коля прибув із татусем до "великого яблука" не лише "заради бутербродів", пише "ВВС".

Коля Лукашенко наслідує татуся - так само не посміхається на фото

Якщо спільне із Мішель та Бараком Обамою фото усі зрозуміли, то перебування сина Лукашенка поруч зі світовими лідерами в загальному залі Генасамблеї стала несподіванкою.

Миколі дісталося місце серед членів делегації своєї країни - між міністром іноземних справ Володимиром Макеєм та прес-секретарем білоруського президента Наталією Ейсмонт.


Появу спадкоємця Лукашенка на Генасамблеї ООН одразу ж висміяли в мережі. Зокрема, Колю порівняли зі сумнозвісним персонажем серіалу "Гра престолів" Джоффрі Баратеном.

Нагадаємо, президент Білорусі вже давно й активно долучає свого позашлюбного сина до офіційних заходів. На початку вересня Лукашенко возив із собою Колю до Пекіна на військовий парад.

Серед інших нещодавніх поїздок Лукашенків була подорож до Об'єднаних Арабських Еміратів у жовтні 2014-му року.

Постійна поява поруч із батьком породила чутки, що Лукашенко таким чином робить з сина свого наступника. Та у 2012-му році білоруський лідер спростував це. Він пояснив, що просто Микола дуже прив'язався до нього і елементарно не зможе спати без тата.

Лукашенко якось божився, що возить із собою Колю, бо той просто до нього дуже звик

Коля є наймолодшим з трьох синів Олександра Лукашенка. Хлопець з'явився на світ у 2004-му році від позашлюбних стосунків між президентом і його особистим лікарем.

Фото з сайту Лукашенка та з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів