Енн Хетевей дала важливу обітницю: без алкоголю до 2036-го року

22 січня 2019, 14:36

Американська акторка Енн Хетевей розказала про важливу зміну в своєму житті. Вона вже кілька місяців не вживає алкоголь і пообіцяла, що не вип'є ні краплини наступні 18 років.

Зі слів Енн, таке рішення вона прийняла заради свого 2-річного сина Джонатана. Малюк росте, і він не повинен уранці бачити маму, яка мучиться похміллям.

36-річна Хетевей зізналася в цьому у телешоу Еллен ДеДженерес, пише Harper's Bazaar.

"Я кинула пити у жовтні, на 18 років, я не питиму, поки мій син живе в моєму домі, просто тому, що мені не зовсім подобається, яка я буваю, а він входить у вік, коли я йому справді весь час потрібна вранці", - пояснила зірка.


Енн не питиме до 2036-го року

"Одного дня я відвозила його до садочка, привезла, за кермом я не була, але в мене було похмілля, і того разу для мене виявилося досить. Мені то не сподобалося", - поділилася Енн.

Хетевей не стала приховувати: бували гулянки, після яких вона майже нічого не пам'ятає. Зокрема вона якось так міцно затусила під час спільних зйомок зі своїм колегою Метью МакКонахі та його дружиною Каміллою.

"Ми пили всю ніч, а тоді я мала йти на зустріч зі Стівеном Найтом, нашим режисером, наступного дня, а я була така - люди, ви колись ходили на зустрічі з похміллям?.. Я тупила із одним розплющеним оком і намагалася переконати його в чомусь відносно мого персонажа. І зрештою сказала: "Слухайте, маю зізнатися. У мене весь час було похмілля." А він: "О, сравді? А я би не помітив." А два дні по тому в нас була ще одна зустріч, я прийшла, і він такий: "О, а тепер бачу.", - пригадала Хетевей.

Нагадаємо, якось Енн розказувала, що через її необічність син мало не загинув на дитячому майданчику.

Фото з Instagram Енн Хетевей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів