Засновник Amazon зібрався з'їжджатися з кралею, якій слав свої голі фото - ЗМІ

25 січня 2019, 15:12

Подейкують, тепер, коли про розлучення мультимільярдера Джеффрі Безоса дізнався світ, і коли спливли пікантні подробиці його роману з одруженою журналісткою, чоловік відчув велике полегшення: йому не треба більше ховатися.

55-річний засновник Amazon має намір у найближчому майбутньому оселитися під одним дахом із новою музою, 49-річною Лорен Санчес.

Про це пише Ace Showbiz.

"Обставини, в яких розвиваються їхні стосунки, не зовсім ідеальні, але вони - двоє дорослих людей, і вони дуже одне в одного закохані", - зазначив інформатор.

 І Безос, і його коханка досі офіційно одружені, але прагнуть бути разом

На думку співрозмовника видання, те, що донедавна Джефф та Лорен мусили тримати свій роман у секреті, "висіло над ними темною хмарою". Тепер же, коли всі все знають, жодних перешкод нема.

"Їхні стосунки міцні, як ніколи", - додало джерело.

Нагадаємо, зі своєю дружиною Маккензі Джефф прожив 25 років. Подружжя виховує трьох біологічних синів та прийомну доньку.

Закохавшись по вуха в гарячу брюнетку Санчес, бізнесмен став засипати її палкими смс та навіть своїми фото "ню".

Як відомо, якщо в Безосів справді не було шлюбного контракту, Маккензі може отримати від 66 до 75 мільярдів доларів. А Джеффові, ймовірно, в ім'я нового кохання доведеться продати частину своїх акцій Amazon.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів