Дружина Болдуїна показала істерику малечі та всілася в візочок. ФОТО

31 січня 2019, 14:27

Дружина американського актора Алека Болдуїна, Хіларія за шість років шлюбу встигла народити йому чотирьох дітей, і тепер бідній жінці непереливки.

Як виглядає звичайна прогулянка з малечею в парку, Хіларія показала в Instagram.

Із Болдуїн, її 5-річною дочкою Кармен та синами Рафаелем та Леонардо, 3 та 2 рочків, була няня. Вона і зняла епічну картинку: трійця істерить, а втомлена мама всіх їх обіймає.

Хіларія показала звичайний день багатодітної мами

Як розповіла Хіларія, в якої є ще 8-місячний синок Ромео, діти не могли домовитися між собою, хто триматиметься за мамині руки.


"Зазвичай вистачає мого дуркування, щоби в них змінився настрій, але сьогодні, коли ми прийшли, я просто сіла, а вони всі продовжували верещати... поки наша няня реготала і документувала цей безцінний момент для мене (люблю її). Дякувати Богові, в мене є почуття гумору, я маю на увазі... це був такий капець, що треба було просто посміятися", - поділилася жінка Болдуїна.

"Дівчинка-драма"

Та на цьому пригоди того дня не завершилися. Зі слів Хіларії, згодом діти знову заістерили, але вона придумала, як їх відволікти. Акторова дружина сама сіла в візочок, і дочка її везла.

Цікавий вихід із ситуації

Нагадаємо, вибухову вдачу дітлахи, вочевидь, успадкували від батька. Алек неодноразово влаштовував сутички з журналістами та поліцейськими, а нещодавно побив людину через паркомісце.

Фото з Instagram Болдуїн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів