Бойфренд Лопес зізнався в коханні до Лоли, з якою йому судилося бути разом

6 лютого 2019, 13:55

Схоже, в американської співачки Дженніфер Лопес та ї бойфренда Алекса Родрігеса якісь різні календарі: вона привітала його з другою річницею стосунків іще кілька днів тому, а він - лише тепер.

У серцезворушному дописі у Instagram, адресованому Джей Ло, чоловік розкрив два її пестливі прізвиська.

 
А може, Алекс просто забув про річницю і тепер виправляється?

Він назвав її "Лола" та "Мача 13".


Як припускає видання Hollywood Life, цифра 13 - це може бути номер, під яким Родрігес грав у New York Yankees. Як відомо, Дженніфер кличе Алекса "мачо".

"...Повірити не можу, що минуло два роки. Лише 730 днів, які пролетіли, а таке враження, ніби ми разом завжди. Нам судилося бути разом, словами не можна висловити, що ти означаєш для мене", - зізнався спортсмен.

Зі слів Родрігеса, постійний драйв та цілеспрямованість подруги роблять його кращою людиною. Він певен, їхня подорож лише розпочинається, і він не хотів би в ній бути ні з ким іншим.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Feb 4, 2019 at 7:55pm PST

"Такої, як ти, більше нема. Словами неможливо віддати належне тому, що означають для мене останні два роки. Спасибі за те, що ти - це завжди ти, за твою стійку підтримку та безумовну любов. Дуже тебе кохаю, Лола", - зазначив Алекс і підписався як "Мачо 13".

Нагадаємо, якщо Родрігес та Лопес нарешті наважаться вирушити до вівтаря, то для нареченої це буде четвертий шлюб, а для нареченого - другий.

Фото з Instagram Родрігеса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів