Мадонна до Дня подяки вишикувала всіх дітей, а бойфренд Лопес показав її у ліжку

23 листопада 2018, 13:34

В останній четвер листопада Америка святкує День подяки, і в кожній родині за ситним столом традиційно згадують усе хороше, за що вони вдячні. Instagram же в цей день рясніє теплими дописами і зворушливими сімейними фото.

Кілька таких запостила "перша донька" США, Іванка Трамп. Вона написала, що її діти, побачивши, як їхній дід Дональд традиційно "помилував" індичок у Білому домі, то зажадали вегетаріанського свякування.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ivanka Trump (@ivankatrump) 22 Лис 2018 р. о 8:12 PST

А бейсболіст Алекс Родрігес висловив вдячність за те, що в його житті є доньки, а тепер і кохана жінка, Дженніфер Лопес та її діти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alex Rodriguez (@arod) 22 Лис 2018 р. о 9:43 PST

"Вдячний за такі ранки, як цей, із людьми, яких я люблю найдужче. Мені справді пощастило", - написав він.


Цілком погодилася би з ним і співачка Мадонна.

"Ось за що я вдячна найбільше!", - зазначила вона, запостивши рідкісне фото, на якому всі шестеро її дітей - Лола, Рокко, Девід, Мерсі, Стелла та Естер - разом.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Madonna (@madonna) 22 Лис 2018 р. о 3:30 PST

"Мої діти ведуть мене такими дорогами і відкривають такі двері, які я навіть не уявляла. Слава, багатство і побиті рекорди ніколи не зрівняються з тим, що я плекаю і ціную найбільше", - зізналася Мадж.

Нагадаємо, двоє з нащадків Мадонни її рідні, решта - всиновлені у Малаві. Зі слів співачки, даючи родину знедоленим дітям, вона загоює власний біль, адже сама зірка втратила маму, коли їй було лише 5 років.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів