Стрілися та обійнялися: Аністон відсвяткувала 50-річчя з Бредом Піттом

11 лютого 2019, 16:18

11-го лютого американській актрисі Дженніфер Аністон виповнилося 50 років. Та бучне "мультизіркове" святкування свого ювілею, вона вирішила влаштувати не в понеділок, а раніше, на вихідних.

Несподіваним гостем на гулянці Джен у готелі Sunset Tower в Західному Голлівуді став її екс, Бред Пітт. За свідченням джерел, зустрівшись, колишні чоловік та дружина обійнялися.

Про це пише The Daily Mail.

 
Дженніфер Аністон виповнилося 50

Як розповів виданню один із гостей, Пітт вагався, чи варто йому йти на день народження до Аністон.

"Ми чули, що його запросили, але він не був певен, іти чи не йти, він не знав, чи вдасться йому прийти та піти непомітно. Зрештою водій просто висадив його коло парадного входу, йому (Пітту) було байдуже. Усі були в шоці, коли його там побачили, і коли він поспілкувався з нею, та здебільшого він тримався окремо від усіх", - зазначив співрозмовник видання.

За словами очевидців, Пітт провів на вечірці години три.

На жаль, селфі з ексом Аністон не зробила, зате сфотографувалася з іншими гостями, зокрема Кейт Хадсон та Гвінет Пелтроу - до слова, теж колишньою Бреда Пітта.

View this post on Instagram

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Feb 10, 2019 at 10:32am PST

Усього на святі було близько 200 людей. Іменинницю вітали Різ Візерспун, Роберт Дауні-молодший, Еллен ДеДженерес, Сандра Буллок, Джордж Клуні з дружиною, Кеті Перрі та Леонардо ДіКапріо.

Нагадаємо, коли стало відомо, що Джен розлучається зі своїм чоловіком Джастіном Теру, шанувальники її та Пітта здійняли в мережі справжню бурю мемів та гіфок. Їм дуже хочеться, щоби ці двоє знову були разом.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів