25 оголених "буддистів" візьмуть участь у "Дивовижних людях" на каналі Україна

21 лютого 2019, 10:00

Імідж інформація

23 лютого о 21:00 глядачі телеканалу "Україна" побачать перший випуск новітнього супер-шоу "Дивовижні люди", за перемогу в якому боротимуться українці з видатними розумовими здібностями. Уже в прем'єрному випуску проекту візьме участь жінка з унікальною тактильною пам'яттю, яка "читає" інших людей дотиком рук.

Дивлячись на позитивну Ірину Єгорову, відразу важко здогадатися, через які труднощі довелося пройти жінці. Справжнім порятунком для Ірини стала робота, яка дозволила відкрити унікальні здібності всобі.

 

"Я пережила зраду близької людини, біль був таким, що я буквально не могла дихати. Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяла стати лікарем. Зараз працюю масажистом і, коли роблю масаж, я немов зливаюся з людиною, стаю з нею одним цілим. Неймовірні відчуття!" – розповідає Ірина.

Команда проекту "Дивовижні люди" приготувала для учасниці ефектне випробування – з закритими очима лише за допомогою легких дотиків руками їй потрібно буде запам'ятати малюнок тіла одного чоловіка і, використовуючи пам'ять рук, без дотиків визначити його серед 25 інших.

"На зйомках шоу я відчула таку величезну палітру емоцій, яких не відчувала все своє життя, – говорить експерт проекту Маша Єфросиніна. –Подив, паніку, шок і, звичайно, щастя – від того, що я живу серед таких людей".

 

Також боротися за перемогу в першому випуску будуть:

  • незрячий від народження хлопець Олег Шпай, котрий завдяки методу ехолокації може сказати, який предмет знаходиться перед ним, не торкаючись до об'єкта; людина-календар Станіслав Старостенко, який здатний визначити день тижня будь-якої дати за останні 7 століть;
  • боксер Олег Волошко, котрий володіє вражаючою руховою пам'яттю – він пам'ятає швидкість, силу тапослідовність усіх можливих комбінацій ударів;
  • синестетик Ганна Пастушенко, яка бачить мелодії кольорами; 7-річний Леонід Соловей з феноменальною зоровою пам'яттю – хлопчик миттєво фіксує в пам'яті будь-які числа, кольори таслова за допомогою образів.

"Наші учасники розвинули в собі дивовижні можливості мозку. Це не вроджені вміння, а результат їхньої щоденної роботи над собою. Вони вражають своїми розумовими здібностями і доводять, що кожна людина здатна розвинути будь-які навички", – коментує експерт шоу Оля Полякова.

Як повідомлялося раніше, ведучим новітнього супер-шоу став Олександр Скічко, а зірковими експертами – популярна телеведуча, почесний посол фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Маша Єфросиніна, відома співачка, Королева ночі Оля Полякова, ведучий головного ток-шоу країни "Говорить Україна" на каналі "Україна" Олексій Суханов та вчений Віктор Комаренко.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів