Ділан із "Беверлі-Хіллз", яким він був: колеги та друзі згадують Люка Перрі

5 березня 2019, 12:15

Американського актора Люка Перрі, зірки серіалу "Район Беверлі-Хіллз" не стало 4-го березня. Йому було лише 52 роки.

Друзі та колеги згадують у мережі, якою людиною він був.

"Дорогий Люку, мене завжди грітимуть наші спільні спогади останніх 30 років. Хай твоя мандрівка вперед буде прикрашена дивовижними душами тих, хто пішов раніше за тебе, так само, як ти зробиш це для тих, кого залишив. Боже, будь ласка, відведи йому місце поруч із собою, він заслуговує на це", - написав Ієн Зірінг, виконавець ролі Стіва.

Зірка серіалу "Фарґо" Колін Хенкс, син актора Тома Хенкса, вирішив поділитися в Instagram історією про Перрі, "надто хорошою для того, щоби її не розказати".


"Ми з дружиною летіли з Мексики. За кілька рядів перед нами сиділо двоє братиків, малих, і вони завзято лупцювали одне одного. Бідолашні батьки були безсилі, вони не могли зупинити плач, вереск і крики. Якщо ви - батьки, ви зрозумієте. Іноді просто нічого не можна вдіяти. Це тривало майже дві години", - пригадав Колін.

Аж раптом на ревище з салону першого класу вийшов якийсь чоловік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Colin Hanks (@colinhanks) 4 Мар 2019 в 6:34 PST

"Капелюх, борода, темні окуляри, бере і надуває кульку. Зав'язує її, простягає так, ніби меч королю. Стає на одне коліно, схиляє голову, піднімає руки. Діти миттєво затихають. Дідько, літак мало не вибухнув оплесками. Ще 14 хвилин і, мабуть, почалась би Третя світова, але ми приземлилися, перш ніж це сталося", - розказав Хенкс.

Це був перший і єдиний раз, коли Колін зустрівся з Люком Перрі. Відтоді Хенкс так само завжди бере з собою в літак кілька надувних кульок, раптом треба буде зайняти якусь малечу в польоті.

"Дорогий Люку, моє серце розбите, і немає слів. Друже мій, ти був такою потужною душею, ти лишив по собі слід...", - написала у своєму фотоблозі Габріель Картеріс, "Андреа".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Dearest Luke- I am so heart broken and at a loss for words. You my friend were a mighty soul and have left your mark. My love and prayers to the family and all who loved you. RIP

Публикация от Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) 4 Мар 2019 в 2:14 PST

Люк Перрі дуже любив дітей, і його 21-річний син Джек та 18-річна дочка Софі були "його серцем, його найбільшим досягненням", поділилася актриса Шеннен Догерті, яку цитує People.

"Я шокована. Моє серце розбите. Я пригнічена через втрату мого друга. У мене так багато спогадів, пов'язаних із Люком, вони змушують мене усміхатися, вони назавжди закарбовані в моєму серці та моїй душі", - сказала Шеннен.

"Бренда та Ділан визначили всі мої шкільні роки. Тепер я маю тримати за руку мою любу подругу, Шеннен Догерті, поки вона оплакує Люка Перрі. Так не мало бути. Я сподіваюся, його сім'я знає, на скільки життів він вплинув. "Я обрав. Обрав тебе. Я хочу тебе. Завжди хотів тебе", - моя улюблена цитата", - поділилася актриса Сара Мішель Геллар.

"Люк Перрі був людиною з добрим серцем та неймовірно талановитим митцем. Працювати з ним було честю. Мої думки та молитви з ним і тими, кого він любив", - наводить CNN слова Леонардо ДіКапріо.

Нагадаємо, Люк Перрі та інші актори з оригінального складу "Району Беверлі-Хіллз" мали знову разом з'явитися на екранах у ребуті серіалу цього літа.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів