"У 12 років я переніс ліпосакцію": володар "Греммі" Сем Сміт ошелешив зізнанням щодо своєї статі

16 березня 2019, 16:02

Англійський співак Сем Сміт зізнався, що не може віднести себе до якоїсь певної статі: він не є ні чоловіком, ні жінкою. Він є небінарною людиною, тобто не вписується в бінарну гендерну систему.

Те, що він - не такий, як більшість однолітків, артист зрозумів ще в дитинстві. Через надлишок естрогену в 12 років у нього виросли груди.

26-річний Сем поділився особистим у ефірі Instagram TV, пише Entertainment Tonight.

"Коли я зустрів вислів "небінарний/гендерквір" і почитав про це, послухав, що кажуть ці люди, я подумав: "Бляха, це ж я". Небінарна/гендерквір-людина - це коли ти не ідентифікуєш себе з гендером. Ти - суміш всяких різних річей. Ти - власне особливе створіння. Ось як я до цього ставлюся - я не чоловік або жінка. Гадаю, я плаваю десь посередині - усе у спектрі", - пояснив Сміт, який оголосив, що він гей, у 2014-му.


 
Сем Сміт не відносить себе до чоловічої або жіночої статі

Як пригадує Сем, він був пухкою дитиною, зокрема, через надлишок естрогену, мав "груди". Якось однокласник привселюдно ухопив його за них. Мамі доводилося писати хлопцеві записки, щоби він не мусив ходити на уроки плавання. Зі слів Сміта, пережите залишиться з ним довіку.

"У 12 років я переніс ліпосакцію. Тоді, я гадаю, я був через це дуже щасливий. Насправді ж це нічого не змінило. Думаю, я набрав вагу назад тижні за два, бо не розібрався у своїх стосунках із їжею, тож насправді це не змінило нічого. Але коли тобі 12, і тобі роблять ліпосакцію на грудях, це таки дещо", - зазначив співак.

Сем не приховує, що його відносини з власним тілом досі складні.

"Це основа мого смутку. В буквальному сенсі, все, через що мені колись могло бути сумно, це моя вага. Я мучуся з цим щодня", - зізнався він.

Про те, що він працює над тим, щоби нарешті полюбити своє тіло, Сміт нещодавно писав і в своєму Instagram.

"У минулому, коли попереду в мене була фотосесія в самій футболці, я мусив попередньо морити себе голодом тижнями, а потім вибирав і тицяв у кожне фото, а потім зазвичай світлину все одно доводилося прибирати. Вчора я вирішив, бляха, дати здачі. Відродити моє тіло та перестати намагатися змінити ці груди і ці стегна, і ці форми, які мої мама й тато створили та люблять так безумовно", - пообіцяв Сміт.

Нагадаємо, торік у Інтернеті з'явилася оригінальна конспірологічна теорія: припустили, що Сем Сміт та Адель - це одна людина.

Фото з Instagram Сміта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів