Одурманювала чоловіків наркотиками і грабувала: Карді Бі зізналася в кримінальному минулому

27 березня 2019, 17:31

Американська реперка Карді Бі до того, як до неї прийшли слава та гроші, працювала стриптизеркою та грабувала своїх клієнтів, одурманюючи їм наркотики.

Відео з емоційним зізнанням, записане артисткою кілька років тому, спливло в мережі й наробило великого галасу. Сама Cardi B від своїх слів не відмовляється.

Про це пише BuzzFeed.

У ролику Карді Бі з запалом відповідає комусь на звинувачення в тім, що вона не заслуговує на успіх, бо не вклала в нього праці.


"Нічого, трясця твоїй матері, мені не далося просто так!", - вигукує ображена до сліз реперка.

Вона розказала, на що мусила іти, щоби виживати. Наприклад, грабувати чоловіків, які сподівалися мати з нею секс.

"Я мусила роздягатися, мусила казати "О так, хочеш мене трахнути? Так, так, так, пішли до цього готелю", - пригадала зірка.

Представники Карді Бі поки не прокоментували її скандальних одкровень. Натомість сама виконавиця написала розлогий пост у своєму Instagram. Вона підкреслила, що не пишається вчинками зі свого минулого, але тоді просто не мала іншого виходу.

 
Карді Бі зізналася в кримінальному минулому

"Я ніколи не заявляю, що я ідеальна чи що я прийшла з ідеального світу з ідеальним минулим, я завжди говорю правду і завжди відповідаю за своє лайно. Я - частина хіп-хоп-культури, де ти можеш говорити про те, звідки ти, розказати про погані речі, які тобі довелося робити, щоби дістатися туди, де ти зараз", - зазначила вона.

Як наголосила Карді Бі, деякі її колеги прославляють насильство, наркотики та злочини в своїй творчості, але вона - ні, бо відчуває свою відповідальність.

"Мені пощастило, що я змогла вирватися з цього, а багатьом жінкам - ні. Неправильний тоді це був вибір або ні, я мусила те робити, щоби вижити", - додала артистка.

Нагадаємо, кілька років тому Нікі Мінаж розповіла, що колись від голоду крала хліб. А дружина Вілла Сміта, Джада свого часу зізналася, що торгувала наркотиками.

Відео з Twitter, фото з Instagram Cardi B

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів