"Мама померла": Кардашян розповіла про "веселі" пустощі своїх дітей

4 квітня 2019, 14:43

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян колись жалілася, що їхні з Каньє Вестом старші діти, 5-річна Норі та 3-річний Сейнт погано ладнають між собою. Схоже, діти нарешті знайшли спільне захоплення - жорстокі розіграші.

Як вони "пранканули" рідного тата на 1-ше квітня, сама Кім розповіла Elle.

"Вона (Норі) принесла в мою ванну кімнату кетчуп і вблагала мене дозволити їй мене ним обмастити, наче в поганому жахастику. Тоді попросила, щоби я лягла. Я думала, вона просто грається, що вона, може, скаже, що я поранилася. Ні. Вона навчила Сейнта, як плакати не по-справжньому - показала йому, як це робиться! - а потім сказала йому кричати: "Мама померла!", - поділилася Кардашян.

 
Кардашян дозволила дітям досить жорстоко розіграти батька

"Каньє прибіг нагору, він сказав "Діти, це не смішно. Це - не хороший розіграш." Я цілком його розумію і погоджуюся", - зазначила вона.

Водночас, зізналася Кім, вона не могла не підіграти малим.

"На мене справило враження те, що вони щось спланували разом, що ладнали між собою та розважилися як команда", - пояснила вона.

 
5-річна Норі - вигадлива мала

Нагадаємо, кілька років тому Каньє Вест переніс нервовий зрив і навіть лежав у лікарні. Припускали, що до "тимчасового психозу" призвела сильна тривога за дружину, яка назадовго до того стала жертвою озброєного пограбування.

Як відомо, в Кім і Каньє є ще одна донька, 1-річна Чикаго, а незабаром народиться ще один син.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів