"Шанси дуже малі": дружина Алека Болдуїна зізналася, що втрачає дитину

5 квітня 2019, 15:15

Американський актор Алек Болдуїн та його дружина Хіларія чекають на п'яту спільну дитину, але шанси на збереження цієї вагітності дуже маленькі.

Цією гіркою новиною поділилася в Instagram сама багатодітна матуся.

"Хоча поділитися з вами тим, що, скоріше за все, в мере відбувається викидень. Я завжди обіцяла собі, що як ми завагітніємо знов, то я дуже рано поділюся цією новиною з вами, люди, навіть якщо це означатиме пережити втрату публічно", - написала Хіларія.

 
Хіларія Болдуїн проілюструвала свій гіркий допис дуже відвертою світлиною

Як пояснила жінка, вона відверто розказувала про свої попередні вагітності, тож не хоче робити секрет із цієї, хоч вона "не така позитивна та сяюча", як були ті. Болдуїн підкреслила, що не відчуває сорому і вважає, що настав час прибрати з теми викиднів це тавро.

"Мене нудить, я втомлена, моє тіло змінюється. А я мушу вдавати, що все гаразд - коли насправді так не є. Я не хочу більше прикидатися", - зазначила Хіларія.

"Отже, що ми маємо на зараз: в ембріона є серцебиття, але воно слабке, і малюк не дуже швидко росте. Тож ми чекаємо - і це тяжко. Стільки невизначеності... але шанси на те, що ця вагітність життєздатна, дуже, дуже малі", - зізналася вона.

 
Подружжя може втратити свою п'яту дитину

Хіларія запевнила, що в неї дуже хороший лікар, і її родина підтримує її в цей непростий час.

Як відомо, в Болдуїнів є спільна 5-річна донька Кармен і троє синів: Леонардо, Рафаель і Ромео. Меншому хлопчикові лише 10 місяців.

Фото з Instagram Болдуїн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів