Жінка 48-річного соліста Иванушки International втекла від нього до молодого спортсмена - ЗМІ

17 квітня 2019, 13:10

Подейкують, для співака Андрія Григор'єва-Аполлонова, за яким наприкінці 1990-х і початку 2000-х аж пищали дівчата по всьому СНД, настали сумні часи. Дружина 48-річного учасника гурту Иванушки International покинула його заради іншого.

Новим коханням 34-річної Марини "Маші" Григор'євої-Аполлонової став 27-річний баскетболіст Андрій Зубков. Вона пішла до нього, забравши двох дітей, 15-річного Ваню та 11-річного Артемія.

Про це стало відомо Super.ru.

 
Григор'єви-Аполлонови прожили разом 17 років

Григор'єви-Аполлонови розійшлися півроку тому. Маша з синами тепер мешкає в заміському будинку свого нового Андрія, за іронією долі, неподалік від свого тепер уже колишнього сімейного гніздечка з Андрієм попереднім. Дітям навіть не довелося змінювати школу.

Машу разом із новим кавалером та дітьми бачили на хокейному матчі. Приходила вона уболівати за Зубкова й на його гру.

 
48-річного Андрія Маша проміняла на Андрія 27-річного?

Цікаво, що офіційно розривати шлюб із Григор'євим-Аполлоновим жінка чомусь не квапиться. Більше того, подружжя намагається підтримувати образ сімейної ідилії в соцмережах та пресі. Наприкінці минулого року "зразкова родина" знялася в телепередачі, а нещодавно співак палко привітав дружину з днем народження в мережі.

 
Пара поки не афішує свого розриву, хоча Марина вже живе з новим коханим

"Кохання моє! Рівно половину свого життя ти присвятила мені та нашій сім'ї, і я безкінечно вдячний тобі, що ти занурилася в моє життя, освітивши його своїм коханням! Будь щаслива, моя Лю! І не виринай!", - написав Григор'єв-Аполлонов.

 
А соліст Иванушек International продовжує постити романтичні фото

Як дізналося видання, святкувала свій день народження Марія аж ніяк не з чоловіком, а з подругами у клубі. Не було співака й на дні народження їхнього молодшого сина наприкінці березня.

Зазначається, що останнім часом у Григор'єва-Аполлонова виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Рік тому артиста госпіталізували з проблемами зі шлунком, загостренням виразки та бронхітом. Подейкували, лікарі пов'язували це з палінням та вживанням алкоголю в великій кількості.

Нагадаємо, в 2017-му році раптово пішов із життя екс-учасник Иванушек International Олег Яковлєв. Йому було лише 47.

Фото з Instagram Григор'єва-Аполлонова та Зубкова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів