"Думала про самогубство": зірка "Гри престолів" відверто розповіла про депресію

17 квітня 2019, 16:20

Британська акторка Софі Тернер, яка в 13 років отримала роль Санси Старк у серіалі "Гра престолів", розповіла про депресію, що стала для неї зворотнім боком ранньої слави.

Безжальна критика в соцмережах дуже сильно ранила дівчину. Також Софі зізналася, що думала про самогубство.

Про це пише Cosmopolitan.

"Це химерно. Я би не сказала, що юнішою я була дуже депресивна, але я зазвичай багато міркувала про самогубство. Я не знаю, чому. Може, в цьому була якась дивна чарівність, але так, я часто про це міркувала. Я не думаю, що колись би на це пішла. Не знаю", - поділилася актриса.


 
Софі Тернер страждала від депресії

Через ненависть, яка постійно лилася на неї в Інтернеті, в Тернер була дуже низька самооцінка.

"Люди казали: "Дідько, Санса набрала 10 фунтів" або "Дідько, Сансі треба схуднути на 10 фунтів", чи "Санса стала жирна." Було багато коментарів про вагу, або про те, що в мене шкіра в прищах, бо я була тінейджером, це нормально, а я зазвичай отримувала багато коментарів про мою шкіру, вагу, про те, що я - не хороша актриса. Я просто в це вірила. Я казала: "Так, я прищава. Я жирна. Я погана актриса." Просто вірила в це", - пригадала Софі.

У перервах між зйомками вона не хотіла нікуди виходити, ні з ким зустрічатися. Дівчина дуже багато плакала. На щастя, Тернер вчасно отримала психологічну допомогу. Причому її батьки взнали про доччині проблеми лише рік тому, коли натрапили на рахунки від психолога.

Додатковими "ліками" для Софі стала зустріч із її тепер уже нареченим, співаком Джо Джонасом.

"...Коли хтось щодня каже тобі, що любить тебе, ти справді замислюєшся, чому так, і, гадаю, починаєш від цього любити себе трішки більше. Отже, так, я люблю себе", - запевнила Тернер.

 
Юну зірку "Гри престолів" безжально критикували в мережі

Нагадаємо, зі своєю серіальною "сестрою", Мейсі Вільямс Софі зробила однакові татуювання. Виконавиця ролі Ар'ї стане дружкою на весіллі Тернер із Джонасом.

Як відомо, на депресію, але післяпологову, під час зйомок першого сезону "Гри престолів" страждала і Ліна Хіді.

Фото з Instagram Тернер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів