Рамі Малек, Lady Gaga й зірка "Убиваючи Єву" опинилися в сотні найвпливовіших

17 квітня 2019, 17:57

Журнал Time представив свій щорічний список ста найвпливовіших людей планети. Серед них опинилися й чимало відомих зірок.

Повний список можна побачити на сайті Time.

Так у категорії "Піонери" посіла місце зірка серіалів "Анатомія Грей" та "Убиваючи Єву" Сандра О, а ще модель Кріссі Тейген.

 
Сандра О прикрасила одну з обкладинок Time

Серед "Артистів" відзначили Дуейна "Скелю" Джонсона, Емілію Кларк, корейський бойзбенд BTS, Махершалу Алі та Рамі Малека.

 
Дуейн Джонсон у категрії "Артисти"

"Скажений успіх "Богемської рамподії" був результатом групового старання... в буквальному сенсі. Queen довірили Рамі Малеку представити їхній спадок, історію їхніх життів та пам'ять про їхнього друга і товариша за гуртом. І десь упродовж цього непростого випробування він заслужив це. Він розвинув у собі здатність, без якої його численні атрибути як артиста могли би схлопнутися - непохитне лідерство. Він стриманий і добрий, складний та зрозумілий, він цілком мерк'юрійський", - написав про Малека для журналу Роберт Дауні-молодший.

"У неє відвага маленького лева, cтійкість поні з шахти Уельсу та душа клоуна. Джерело енергії, на яке варто подивитися, і союзник, за якого варто померти", - сказала про Емілію Кларк її колега Емма Томпсон.

До переліку "Ікон" потрапили Тейлор Свіфт, Lady Gaga й із ними Мішель Обама.

Чинна перша леді США, Меланія Трамп до Топ-100 не втрапила, зате її чоловік Дональд - так. Звісно, у категорії "Лідери". Нагадаємо, його російський колега Володимир Путін у списку не фігурує другий рік поспіль.

Фото з Instagram Time

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів