"Це не мені вирішувати": Шарліз Терон уперше розказала, як її син виявився дівчинкою

19 квітня 2019, 12:17

Актриса Шарліз Терон вирішила нарешті задовольнити цікавість широкого загалу та ЗМІ, які не могли не звернути уваги не те, що прийомний син зірки, Джексон останні роки ходить одягнений як дівчинка та з косичками.

Шарліз підтвердила, 7-річна Джексон - справді дівчинка.

Про це пише The Daily Mail.

"Так, я теж вважала, що вона - хлопчик. Доки, коли їй було три рочки, вона не глянула на мене і не сказала: "Я - не хлопчик!" І ось! Я маю двох прекрасних дочок, яких, як і будь-яким батькам, мені хочеться оберігати і бачити, що в них усе добре", - поділилася акторка.


 
У три роки син Шарліз Терон заявив їй, що насправді вона - дівчинка

"Вони народилися тим, ким є, і саме в тому місці в світі, де зможуть знайти себе, коли виростуть, знайти, ким хочуть бути, і це вирішувати не мені", - додала Терон.

На думку зірки, її робота як мами полягає в тому, щоби схвалювати своїх дітей і дбати про те, щоби в них було все, що потрібно.

"І я зроблю все від мене залежне, щоби мої діти мали таке право і були захищені в цьому праві", - запевнила Шарліз.

Зі слів Терон, у якої є ще одна прийомна донька, 3-річна Огаст, не боятися правди її змалку навчала її власна мама.

"Моя мама навчила мене, що треба говорити вголос; що коли твоє життя добіжить кінця, ти маєш знати, що жила правдою, в якій тобі було комфортно, і що нічого поганого з цього не буде", - зазначила актриса.

Нагадаємо, коли Шарліз було 15, в її родині сталася трагедія. Батько намагався вбити її та маму, Герду, але та, боронячи себе і дочку, сама застрелила чоловіка.

Як відомо, донька зірки "Сексу та міста" Синтії Ніксон змінила стать і з Саманти стала Семюелем.

Фото з Instagram Терон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів