Рудий "Иванушка" про дружину: Взяли паузу в стосунках, розлучатися не будемо

23 квітня 2019, 11:05

Учасник гурту Иванушки International Андрій Григор'єв-Аполлонов підтвердив, що вони з дружиною Мариною зараз не живуть разом.

Та 48-річний артист, чия прекрасна половина буцімто пішла від нього до молодого спортсмена, впевнений: жодного розлучення не буде.

Про це Андрій написав у Instagram.

"Друзі! Ми з Машею вирішили взяти паузу в стосунках. Це були найзахопливіші 16 років спільного життя! Зараз ми вирішили пожити окремо, розібратися кожен у собі та своєму внутрішньому Я", - пояснив він.


 
Андрій запевняє, його 34-річна дружина просто деякий час поживе з молодим баскетболістом окремо

"Розлучатися ми, звісно, не будемо. Наші діти будуть безупинно оточені турботою та любов'ю! Прохання поважати наше особисте життя та спільне рішення! Коментарі жоден із нас давати не буде! І не хвилюйтеся, пліз, у нас усе "зашибісь"! Бо моя родина - моє життя!", - наголосив Григор'єв-Аполлонов.

До слова, кілька днів тому, журналісти StarHit запитали співака, чому його жінку бачили на хокейному матчі з їхніми синами та 27-річним баскетболістом Андрієм Зубковим.

"Люди, маячня повна. Не вірте тому, що пишуть. Прекрасно знаю, куди і з ким ходить моя дружина. І що того вечора вона була на хокеї - теж. Я тоді гастролював, а вона вирушила на гру разом із дітьми та подругами. Марина ні з ким на фото не обіймається, не цілується...", - відповів "Иванушка".

"Серед спортсменів дуже багато корешів нашої сім'ї. Розлучатися ніхто не збирається, і дітей своїх я нікому не віддам!", - запевнив артист.

Нагадаємо, саме до Зубкова, за даними російських ЗМІ, і переїхала Марина Григор'єва-Аполлонова. Синів співака, 15 та 11 років, жінка забрала з собою.

Фото з Instagram Григор'єва-Аполлонова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів